اگر شما هم جزو افرادی باشید که به جراحی بینی خود فکر میکنید احتمالا تا به حال درباره بینی استخوانی و بینی گوشتی و تفاوت های جراحی آن شنیده اید. به طور کلی در هنگام بررسی ساختار بینی ها آن را به دو دسته بینی گوشتی و استخوانی دسته بندی میکنند. بینی هایی که استخوان و غضروف محکم و مستحکمی در آناتومی بینی خود داشته باشند بینی استخوانی هستند. اما بهترین مدل عمل بینی استخوانی کدام است؟
در این مقاله قصد داریم تا نوشته ای اختصاصی داشته باشیم در زمینه جراحی بینی استخوانی و تمامی مطالبی که در این خصوص وجود دارد را گردآوری کرده ایم. شاید سوالاتی همچون «بینی استخوانی چه ویژگی هایی دارد؟ فرق بین بینی استخوانی و بینی گوشتی چیست؟ روند جراحی بینی استخوانی چگونه است؟» در ذهن شما نیز ایجاد شده باشند که به تمامی آن ها پاسخ خواهیم داد. پس اگر شما هم بینی استخوانی دارید و قصد دارید آن را عمل کنید، این مقاله را از دست ندهید.
بینی استخوانی معمولا دارای قوز استخوانی در میانه یا بالای خود است. در این مقاله می خواهیم درباره جراحی بینی استخوانی و نحوه جراحی آن توضیح دهیم . در بینی استخوانی معمولا پوست بینی نازک تر است. افرادی که در ساختار بینی غضروف و استخوان به یک میزان وجود داشته باشد بینی نیمه استخوانی می گویند. بینی با این فرم بینی غضروفی نیز شناخته می شود.
می توانید خلاصه مطلب را به صورت پادکست در این قسمت بشنوید. 👇
بینی استخوانی چه ویژگی هایی دارد؟
دماغ افراد به دو دسته کلی استخوانی و گوشتی تقسیم می شوند. این بینی همانطور که از نامش بر می آید، حالت استخوانی دارد و استخوان و غضروف زیادی زیر پوست آن قرار گرفته است، همچنین استخوان این نوع بینی بسیار محکم بوده و مقاومت زیادی دارد. این بینی ها قوز دارند و قوز آن ها از نیم رخ به خوبی قابل مشاهده می باشد.
بینی های استخوانی برخلاف بینی های گوشتی که پوست ضخیمی دارند، دارای پوستی نازک هستند و همین امر در تسهیل روند جراحی نقش زیادی دارد.
در واقع یکی از نکاتی که بسیاری از جراحان بینی به آن اذعان دارند این است که جراحی بینی استخوانی به مراتب نسبت به جراحی بینی گوشتی آسان تر است و همچنین نتیجه بهترین مدل عمل بینی استخوانی را برای افراد به همراه دارد.
یکی از مهم ترین تفاوت های بین جراحی بینی استخوانی و گوشتی، روند عمل و نتیجه آن می باشد. جراحی بینی گوشتی باید توسط یک جراح بینی باتجربه انجام شود چرا که غضروف بینی ضعیف تر است و عمل کردن آن به همین دلیل سخت تر خواهد بود.
ایرادات شایع در بینی استخوانی
از مهم ترین دلایلی که باعث می شود افراد دارای بینی استخوانی برای جراحی بینی خود اقدام نمایند می توان به فرم بد استخوان بینی اشاره کرد. برخی اوقات قد بینی این افراد بلند است و این مسئله خوشایند نیست. قوز روی بینی نیز یکی دیگر از مشکلات این افراد است . بینی های استخوانی می تواند با وجود قوز حالت عقابی داشته باشد.
البته در برخی افراد قوز روی بینی حاصل از تجربه شکستگی یه ضربه به بینی است اما در بینی های استخوانی می تواند به صورتی ارثی بوده و از ابتدا وجود داشته باشند.
جراحی بینی استخوانی
اگر از فرم بینی خود رضایت ندارید ، در ابتدا لازم است بدانید که برای اصلاح بین استخوانی تنها روش ممکن جراحی بینی است روش های غیر استانداردی همچون اصلاح بین با لیزر فیلر های پر کننده و به طور کلی روش های اصلاح بدون جراحی راهی برای سودجویی برخی افراد است و نمی تواند ایرادات بینی را رفع نماید و ظاهر مطلوب شما را ایجاد کند.
در جراحی بیین استخوانی جراح می کوشد با مهارت و تکنیک های خود برای اصلاح فرم بینی اقدامات موثری انجام دهد و نتیجه مطلوب بهترین مدل عمل بینی استخوانی حاصل شود. این جراحی نیز مانند همه جراحی های دیگر دارای روش ها و تکنیک های مختص خود است. در جراحی بینی استخوانی می توان مشکلات تیغه بینی ، انحراف و کج بودن بینی ، شکستگی و مشکلات تنفسی نظیر پولیپ را بهبود داد.
برای دریافت نتایج مطلوب و مناسب تر بهتر است جراحی بینی را نزد جراح ماهر و با تجربه انجام دهید. جراح مناسب با تجربه خود با انواع بینی و ساحتار آن آشناست و می تواند جراحی را به شیوه مناسب تری انجام دهد.
روند جراحی بینی استخوانی چگونه است؟
در روند جراحی بینی استخوانی حتما باید بینی برش خورده تا پزشک به نواحی استخوانی دسترسی کاملی پیدا کند. زمانی که برش روی سطح پوست انجام شد پزشک به راحتی می تواند استخوان اضافی روی بینی را برداشته سپس کناره های بینی را به هم نزدیک کرده سپس بخیه بزند.
بر اساس نوع بینی و نتیجه مورد انتظار از عمل، جراحی بینی به دو شکل باز و بسته انجام می شود.
جراحی بینی به روش باز:
این روش برای مواقعی کاربرد دارد که فرد می خواهد تغییرات اساسی روی بینی ایجاد کند، در واقع جراح با برش روی تیغه و پره ها می تواند آناتومی بینی را به شکل کامل ببیند تا روی آن کار کند. این مدل جراحی یک ویژگی دارد و آن هم این است که جراح روی غضروف و ساختار بینی تسلط کامل خواهد داشت و همین موضوع باعث می شود تا دقت جراحی بالاتر رود.
روش متداول جراحی بینی روش باز است در این روش جراحی بینی دست جراح برای اعمال تغییرات گسترده بر روی ظاهر بینی باز است. با کمک جراحی بیین باز می توان بر روی تیغه بینی ، پره ها و ساختار ظاهری بینی تغییراتی را اعمال کرد. در این روش بین از قسمت پایین ان برش خورده و پس از جراحی بخیه میشود. هر چند بعد از مدتی رد برش و بخیه نا پدید می شوداما ممکن است برای مدت طولانی باقی بماند و نشانه جراحی شدن بینی باشد.
جراحی بینی به روش بسته:
در جراحی بینی بسته هیچ برشی روی بینی ایجاد نمی شود و تمامی برش ها از داخل ایجاد شده و همانند روش قبل، غضروف و استخوان بینی جدا می شوند. از ویژگی این مدل جراحی ایجاد نشدن هیچ نوع برشی روی تیغه بینی است. همین ویژگی منجر شده تا بینی تورم کمی بعد از عمل داشته باشد و در نهایت روند بهبودی نیز تسریع می یابد.
این روش جراحی برش هیا نا محسوس تری دارد. در این روش جراحی برش بین از درون بینی انجام شده و در ظاهر بین مشخص نمی شود. اگر چه جراحی بینی به روش بسته کوتاه تر است و مدت زمان انجام جراحی و دوران نقاهت پس از آن کوتاه تر است ، اما در این روش جراحی نمی توان تغییرات بسیار زیادی اعمال کرد . برای انتخاب روش جراحی خود پیش از عمل با جراح خود مشورت نمایید.
در انتهای صحبتمان باید گفت که تصمیم گیرنده نهایی پزشک است و او انتخاب می کند که کدام روش جراحی برای شما مناسب تر است.
بهترین مدل عمل بینی استخوانی
یکی از پرتکرار ترین و مهم ترین سوالاتی که تقریبا تمامی افرادی که تصمیم دارند به جراحی بینی دست بزنند این سوال را مطرح می کنند این است که بهترین مدل جراحی بینی استخوانی کدام است.
برای پاسخ گویی به این سوال باید بسیاری از نکات را لحاظ کنید تا بتوانید به پاسخ برسید.
اول اینکه بهترین مدل این نیست که همگان به سمت آن بروند و بخواهند آن مدل خاص عمل کنند. بلکه بهترین مدل باید براساس شرایط فردی و نیز آناتومی صورت شما تعیین گردد. در واقع با توجه به شکل های مختلف صورت که گاهی افراد صورت های کشیده ای دارند گاها صورت افراد گرد و چاق است باید با در نظر گرفتن حالت کلی صورت افراد بهترین مدل مشخص شود.
در مواردی نیز با توجه به شکل و آناتومی بینی نمی توانید نوعی از بینی را توقع داشته باشید. زیرا که شکل کلی بینی این امکان را فراهم نمی کند که پزشک نتیجه مورد انتظار شمار ا فراهم آورد پس باید این مساله را نیز در نظر بگیرید.
به طور کلی بهترین مدل بینی باید در جلسات مشاوره ای که با پزشک دارید مشخصص شود.
مدل های مختلفی برای انجام جراحی بینی استخوانی وجود دارد. بینی های استخوانی به علت استخوان های منسجم و مستحکمی که در ساختار خود دارند در بسیاری از جراحی های می توانند نتیجه مطلوبی داشته باشند. در ادامه دو نمونه از جراحی های پرطرفدار و تناسب آن برای بینی استخوانی را بررسی می کنیم .
جراحی بینی طبیعی
جراحی بینی طبیعی در واقع جراحی برای از بین بردن نواقص بینی است. در این جراحی اندازه بینی تغییر زیادی نمی کند و تنها ایراد هایی که باعث عدم زیبایی بینی شده است رفع می شود. بینی استخوانی می تواند به روش طبیعی عمل شود. در این حالت تنها قوز روی بینی برداشته و حالت نوک و پره های بینی اصلاح می شود. در این جراحی نوک بینی معمولا خیلی سربالا نمی شود. در این جراحی زاویه میان نوک بینی و لب بالایی حدود 90 درجه است.
جراحی بینی فانتزی
جراحی بینی فانتزی جراحی بینی عروسکی نیز نامیده می شود. در این سبک از جراحی بینی اندازه بینی حالت عروسکی پیدا کرده و اندازه آن به اندازه خوبی کوچک می شود. در جراحی بینی فانتزی اندازه سوراخ های بینی نیز کوچک می شود. از ویژگی های جراحی بینی فانتزی خط کریز روی پره های بینی استکه آن را زیبا تر می کند. در جراحی بینی فانتزی نوک بینی سربالا است و نسبت به بینی طبیعی زاویه بیشتری با لب بالایی دارد. از نظر آناتومی معمولا بینی های استخوانی برای جراحی بینی فانتزی مناسب ترین گزینه هستند.
اما برای انتخاب مدل بینی پس از جراحی بینی نه تنها به ساختار بینی بلکه باید به آناتومی صورت نیز توجه نمود. برای مثال اگر دارای صورت کوچک و یا زیر نقشی هستید جراحی بینی فانتزی انتخاب خوبی است و می تواند باعث زیبایی چهره شما شود. اگر دارای صورت کشیده تری هستید جراحی بینی طبیعی انتخاب خوبی است می تواند بسیار مناسب چهره شما باشد.
مدت زمان عمل بینی استخوانی
اگر بخواهیم برای جراحی بینی مدت زمانی تعیین کنیم باید گفت که عمل بینی زمان مشخصی ندارد. چرا که به نوع ساختار بینی و تغییرات آن بستگی دارد. ولی معمولا بین 1 الی 2 ساعت زمان می برد. همچنین اگر بیمار بعد از جراحی مشکل خاصی نداشته باشد، مرخص می شود. بعد از جراحی بینی بهتر است یک نفر همراه با خود داشته باشید تا در هنگام ترخیص از بیمارستان شما را همراهی کند. پس از عمل هنوز اثرات داروی بیهوشی باقی است و ممکن است هوشیاری کافی برای رساندن خود به خانه را نداشته باشید. از این رو داشتن همراه بعد از جراحی بینی ضروری به نظر میرسد.
برای انجام جراحی بینی استخواین خود بهتر است بهترین جراحی بینی را انتخاب نمایید. دکتر علی منافی از سال 1373 تا کنون بیش از دوازده هزار جراحی پلاستیک و زیبایی انجام داده اند همچنین صدها دانشجوی پزشکی و دها دستیار جراحی و بیش از 90 دانشجوی فوق تخصصی جراحی پلاستیک را تربیت نموده اند. در حال حاضر ایشان عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران می باشند. در این قسمت می توانید ویدئو رضایتمندی بیمار جراحی شده توسط دکتر علی منافی را مشاهده نمایید.
عمل بینی استخوانی با لیزر
آیا جراحی بینی استخوانی با لیزر امکان پذیر است؟
برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که خیر؛ چرا که جراحی با لیزر هیچ نوع شکلی را به بینی نمی دهد و برای تغییرات بینی به هیچ وجه مناسب نیست، همچنین تنها جنبه تبلیغاتی دارد. لیزر تنها برای از بین بردن آکنه یا ترمیم پوست روی بینی است.
علت قوز و برآمدگی بینی چیست؟
قوز و برآمدگی بینی بستگی به عوامل ارثی و عوامل محیطی دارد که در مورد هر کدام به اختصار صحبت خواهیم کرد.
عوامل ارثی: داشتن بینی استخوانی و غضروفی ممکن است ژنتیکی و مادرزادی باشد، که با رسیدن سن بلوغ، بزرگی بینی بیشتر خود را نشان می دهد. بیشتر نوجوان ها در سنین بلوغ نسبت به بزرگی بینی خود شکایت دارند اما این سنین مناسب جراحی نیست حتر با وجود قوز روی بینی .و پس از آن می توان برای جراحی اقدام نمود.
عوامل محیطی: دلایل مختلفی مثل تصاف و ورزش می توانند منجر به شکستگی بینی شوند. اگر چنین مشکلی ایجاد شد، ممکن است برای فرد مشکلات تنفسی و ظاهری به همراه داشته باشد. شکستگی بینی و اقوز ایجاد شده روی بینی را می توان با کمک رینوپلاستی جراحی نمود و ایرادات بینی را برطرف کرد.
تفاوت بینی گوشتی و استخوانی
بینی کلا به دو دسته گوشتی و استخوانی تقسیم می شود که هر دو از تفاوت هایی نسبت به هم برخوردار هستند. این تفاوت ها عبارتند از:
- پوست: ضخامت پوست بینی استخوانی کم می باشد.
- غضروف: بینی های استخوانی نسبت به گوشتی از غضروفی مقاوم تر برخوردار است.
.
تامپون بعد از جراحی بینی استخوانی
بعد از جراحی بینی داخل سواخ های بینی از مش یا تامپون استفاده می شود. این کار برای جذب خونابه و ترشحات بینی بعد از جراحی است. همچنین تامپون مانع از خشک شدن بینی بعد از جراحی می شود. تامپون معمولا از جنس پنبه یا گاز استریل است و باید یکی تا دو روز در بینی بماند و سپس برای در آوردن آن به جراح مراجعه نمایید.
استفاده از تامپون در گذشته خیلی متداول بوده است اما به دلیل مختصر درد و آزاری که هنگام خارج کردن آن ایجاد می شود مروزه بیشتر جراحان بعد از جراحی بینی از تامپون استفاده نمی کنند. اثرات بیهوشی بعد از جراحی بینی را بخوانید.
در زمان استفاده از تامپون تنفس از طریق بینی ممکن نبود فرد باید از طریق دهان تنفس می کرد. امروزه از وسیله دیگری به جای تامپون استفاده می شد که مشکلات درد و عدم تنفس تامپون را ندارد. استنت ها یا ایروی از جنس پلیمر یا سلیکون هستند و به جای تامپون داخل بینی قرار میگیرند. در میان این وسیله منفذی برای عبور هوا و تنفس وجود دارد. همچنین هنگام خارج کردن ایروی فرد احساس درد نمی کند
در این قسمت تجربه افرادی که قبلا جراحی بینی استخوانی انجام داده اند را بشنوید.
اقدامات قبل از جراحی بینی استخوانی
قبل از هر جراحی باید یک سری اقدامات انجام شود تا نتیجه مطلوبی را برای فرد داشته باشد.
- قبل از جراحی در جلسه مشاوره حتما از انتظارات خود با پزشک صحبت کنید.
- اگر مبتلا به بیماری خاصی هستید حتما پرشک خود را در جریان قرار دهید.
- قبل از جراحی پزشک آزمایشاتی را برای شما تجویز می کند که حتما می بایست انجام شوند و نهایتا نتیجه آن ها را در اختیار پزشک قرار دهید.
- 2 هفته قبل از جراحی مصرف آسپرین و بروفن را قطع کنید چرا که منجر به افزایش خونریزی در روز عمل می شود.
- 2 هفته قبل از جراحی مصرف دخانیات، مشروبات الکلی را قطع کنید چرا که اکسیژن رسانی به خون را مختل می کند.
- روز عمل حتما باید ناشتا به کلینیک مراجعه کنید.
- خانم ها در روز عمل نباید هیچ آرایشی روی صورت داشته باشند. هچنین آقایان نیز باید ریش و سبیل خود را کوتاه کنند.
- در روز عمل حتما یک نفر به عنوان همراه کنار شما باشد. همچنین نیم ساعت قبل از جراحی در کلینیک حضور داشته باشید.
مراقبت های بعد از عمل بینی استخوانی
- داروهایی که توسط پزشک به منظور کاهش درد و تورم تجویز شده است را باید حتما به موقع مصرف کنید. علاوه براین ها کمپرس یخ نیز بسیار موثر است.
- مصرف نمک و ادویه های تند را بعد از جراحی کاهش دهید چرا که تورم بینی را بیشتر می کند.
- بعد از جراحی حتما به مدت 10 روز الی دو هفته استراحت داشته باشید.
- در زمان خواب حتما به این نکته توجه داشته باشید که بینی به بالش برخورد نداشته باشد، بهترین حالت خواب به پشت (طاق باز) می باشد.
- حتما می بایست در زمان استراحت، سر بالاتر از بدن باشد (به کمک دو بالش) چرا که این کار منجر به بهبود جریان خون می شود، همچنین کبودی و تورم بعد از عمل را کاهش می دهد.
- دو هفته بعد از جراحی از عطسه و فین کردن با دهان بسته اجتناب کنید چرا که مخاط بینی را تحت فشار قرار می دهد.
- بعد از جراحی به هیچ وجه غذاهایی که نیاز به جویدن زیاد دارند را مصرف نکنید.
- در زمان مسواک زدن حتما از مسواک نرم استفاده کنید و به هیچ وجه به لب بالایی خود فشار وارد نکنید.
- تا یک ماه بعد از جراحی از عینک زدن خودداری کنید، اگر در دید خود دچار مشکل هستید از لنز استفاده کنید.
- 2 هفته بعد از جراحی از مصرف سیگار، قلیان و مشروبات الکلی خودداری کنید چرا که روند بهبودی را کند تر می کند.
مقاله ماساژ بینی بعد از عمل را در این قسمت مطالعه نمایید.
آیا جراحی بینی استخوانی برگشت پذیر است؟
در جواب این سوال باید گفت که بازگشت قوز و برآمدگی بینی به ندرت اتفاق می افتد، ولی نباید به هیچ وجه بعد از عمل ضربه ای به بینی وارد شود، همچنین در دوران بهبودی حتما بر روی بینی خود چسب بزنید و به پهلو نخوابید. رعایت این نکات می تواند منجر شود تا دوره نقاهت کوتاه تر شده و نتیجه مطلوبی را داشته باشد.
عوارض جراحی بینی استخوانی
می توان گفت که هر نوع عمل جراحی از عوارضی برخوردار است، جراحی بینی جزء کم ریسک ترین ها به حساب می آید. بعضی از مشکلاتی که در جراحی بینی ممکن است ایجاد شوند واکنش به داروی بیهوشی، خونریزی، عفونت و تجمع خون زیر پوست می باشد. انتخاب یک جراح خوب و باتجربه می تواند این عوارض را به حداقل برساند. البته باید به این نکته اشاره کرد که مراقبت های قبل و بعد از جراحی به کاهش عوارض می تواند کمک بسیاری کند.
عوارض کوتاه مدتی که بعد از جراحی بینی استخوانی ایجاد می شود عبارتند از:
- درد بعد از عمل: در جراحی بینی، استخوان و غضروف تراشیده می شود و به همین دلیل کاملا طبیعی است که بعد از عمل احساس درد داشته باشید. این مشکل با مصرف مسکن کاملا قابل کنترل است.
- تورم: در روزهای ابتدایی، تورم (ناحیه چشم و بینی) بیشتر دیده می شود ولی بعد از گذشت مدت 2 هفته بعد از جراحی میزان این تورم کاهش می یابد، البته که یک سال طول می کشد تا نتیجه عمل کاملا مشخص شود.
- کبودی بعد از رینوپلاستی: این عارضه بیشتر برای بینی های استخوانی اتفاق می افتد که به حساسیت بیمار و عمل بستگی دارد، کبودی ها بیشتر از ناحیه چشم می باشند و حداقل تا 10 روز طول می کشد که کامل از بین برود.
هزینه جراحی بینی استخوانی
در خصوص جراحی بینی استخوانی نمی توان هزینه مشخصی را مشخص کرد، با انجام معاینات و جلسات مشاوه هزینه کاملا مشخص می شود. هزینه جراحی بینی استخوانی بستگی به:
- آزمایشات اولیه
- دستمزد جراح
- داروهای بعد از عمل
- موقعیت جغرافیایی کیلنیک
و بسیاری از موارد دیگر دارد.
ذکر نکاتی در زمینه جراحی بینی استخوانی
یکی از مهم ترین مزیت هایی که بینی استخوانی نسبت به بینی های گوشتی دارد این است که در غالب موارد رضایتمندی از نتیجه جراحی بینی استخوانی تا حد زیادی بیشتر از رضایت از نتیجه جراحی بینی گوشتی است. در واقع در مواردی چند مشاهده شده است که بعد از مدتی نتیجه جراحی بینی گوشتی از بین رفته و بینی گوشتی تا حدی از نتیجه ای که بعد از جراحی ایجاد کرده بود فاصله گرفته است. در این موارد زنان و دختران احساس می کنند بینی شان بزرگ شده و کیفیت قبل را ندارد. این مساله متاسفانه نه به پزشک مربوط می شود و نه به بیمار. زیرا که آناتومی بینی گوشتی این اقتضا را دارد و نمی توان از آن گریز داشت.
برخلاف بینی گوشتی، در اغلب موارد بینی های استخوانی نتایج فوری و قابل قبولی را بعد از عمل از خود نشان می دهند و این موجب احساس رضایت در افراد می شود.
دومین نکته این است که قبل از اینکه که جراح بخواهد تیغ جراحی را به دست گیرد تمامی ویژگی های بینی افراد را مورد بررسی قرار می دهد. ویژگی ها از قبیل طول بینی، عرض یا پهنای بینی، میزان قوس روی بینی و میزان لوله های بینی.
این بررسی ها به پزشک این اجازه را می دهد که بتواند برای جراحی نقشه راه درست و متناسبی را طراحی کند. همه این مسائل با مراجعه کننده درمیان گذاشته می شود و نیز تمامی انتظارات وی شنیده می شود تا بهترین اتفاق رقم بخورد. پزشک تا جایی که آناتومی بینی و نیز حالت صورت در افراد اجازه می دهد بر آن است که توقعات و خواسته های مراجعه کننده را برطرف سازد. و اگر به هر دلیلی خواسته مراجعه کننده قابل پیاده سازی نیست با دلایل علمی و منطقی وی را متقاعد می سازد.
سوالات متداول جراحی بینی استخوانی
نتیجه گیری
در این مقاله در صدد بودیم تمامی اطلاعاتی که ارائه می شود واقع بینانه و صادقانه باشد تا عزیزانی که می خواهند در این مسیر گام بردارند با نگاهی روشن تر در مسیر گام بردارند.امیدواریم که اطلاعات ارائه شده بتواند تا حد زیادی در اتخاذ تصمیم های درست و عاقلانه شما مثمر ثمر واقع شود.
در انتها می توانید سوالات خود را درباره انواع روش های جراحی بینی و مراقبت های بعد از عمل از دکتر علی منافی فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی در بخش نظرات سایت بپرسید.
ممنون مطلب مفیدی بود
در دوران بارداری میشه جراحی بینی انجام داد؟
جراحی هایی که با بیهوشی انجام می شوند در دوارن بارداری ممنوع هستند زیرا داروی بیهوشی برای جنین مضر است.
آقای دکتر من دیابت نوع ۲ دارم آیا با وجود دیابت میشه جراحی بینی انجام داد؟
افراد مبتلا به دیابت می توانند تحت عمل جراحی بینی قرار بگیرند اما شرایطی لازم است که باید بررسی شود و سطح قند و انسولین خون باید تنظیم شود.
دکتر من شنیدم بعد از جراحی بینی آلرژی تشدید میشه درسته ؟
جراحی بینی آلرژی را تشدید نمی کند اما گاهی جراحی غیر اصولی می تواند باعث رینیت غیرآلرژیک یا التهاب بینی شود که علائمی همچون آلرژی را دارد.
من تازه بینیم رو عمل کردم و حدود یک هفته بعد از عمل تصادف کردم و فرم بینیم تغییر کرد کی می تونم جراحی ترمیم بینی رو انجام بدم خیلی استرس دارم
من بینیم بافت غضروفی کمی داره، میتونم پیوند بزنم یا نمیشه فرم خاصی به بینیم داد با عمل؟
ببخشید میشه بگید چندماه بعد از جراحی میشه بدنسازی رو ادامه داد؟
برای کسی که پل بینیش شکستگی داره میشه از روش بسته استفاده کرد
راست که میگن دوره نقاهت بینی استخوانی کمتر از عمل بینی گوشتی؟
آیا جراحی بینی را همه سنین میتونند انجام بدهند؟
جراحی بینی ترمیمی شما انجام میدید و معمولا چه نوع بینی های نیاز به غضروف دارن ؟
چند وقت بعداز جراحی بینی میشه عینک آفتابی زد؟
هزینه جراحی بینی عروسکی چنده ؟
سلام آقای دکتر
خواهر من دو ماهه بارداره ولی میخواد بینیشو عمل کنه، آیا مشکلی ایجاد نمیکنه؟
سلام
وقت بخیر
ممنون از مطالب مفیدتون
هزینه عمل به چه صورت هست؟
سلام آقای دکتر
خواهر من دو ماهه بارداره و میخواد بینیشوعمل کنه، مشکلی ایجاد نمیکنه؟
کسایی که ام اس دارن میتونن عمل کنن؟
بسیار مقاله کامل و مفیدی بود
اگر فقط بخوایم یه قوز خیلی کوچیک بینی رو صاف کنیم بازم باید جراحی باز انجام بشه؟
سلام من نتونستم با مطب تماس بگیرم چجوری باید وقت بگیرم ؟
هزینه جراحی بینی استخوانی چقدره ؟
هزینش جراحی بینی چقدره الان؟ بینی استخونی؟
چه مدت بعد از جراحی بینی می تونم عمل ترمیمی انجام بدم؟
راسته که بینی گوشتی برمیگرده؟
هزینه چه قدره؟
ببخشید جراحی ترمیمی چند وقت بعذ قابل انجامه؟
سلام آیا تزریق فیلر به بینی عوارض داره؟
عالی بود خسته نباشید خدمت شما
دکتر جان برای بینی استخوانی عمل جراحی باز مناسب هست یا عمل جراحی بسته؟
سلام. علت بازگشت بینی های گوشتی چی هست؟
من فقط نگران افتادگی بعد عملم چون بینیم گوشتیه
در دوران شیردهی میشه جراحی بینی انجام داد؟
سلام
وقت بخیر
ممنون از مقالات خوبتون
لطفا هزینه عمل جراحی بینی استخوانی رو میفرمایید
من بعد از انجام عمل بینی پیش پزشک دیگه ای بعد از 6 سال هنوز حس میکنم توی بینیم پر از ورمه و تنفس برام خیلی سخته
راهی به جز عمل هست؟
من 6 ماه پیش جراحی کردم الان میتونم ترمیم رو بیام پیش شما ؟