دکتر علی منافی 4 جراحی بینی 4 هزینه عمل بینی در سال 1402 چقدر است؟
[wtr-time]

دسته بندی سایت دکتر علی منافی

آخرین دیدگاه ها

هزینه عمل بینی در سال 1402 چقدر است؟

هزینه جراحی بینی متفاوت است و به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله موقعیت جغرافیایی، تخصص جراح، سطح پیچیدگی عمل، محل کلینیک یا بیمارستان، هزینه‌های پس از عمل و سایر عوامل مربوطه بستگی دارد. برای آگاهی بیشتر از هزینه عمل بینی تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

هزینه جراحی بینی
هزینه جراحی بینی

تا کی می خواهید با کانتور نواقص بینی را بپوشانید؟

قطعا اگر بینی شما به زعم خودتان زشت باشد بارها رو به روی آینه ایستاده اید و با انگشتان تان آن را به دلخواه شکل داده اید و از هر زاویه ای به آن نگرسته اید، در این میان این فکر را در سر چرخانده اید که ” اگر بینی من اینجوری بود چی می شد؟! “

شاید جراحی بینی برای شما تنها یک رویا نباشد و درصدد تحقق بخشیدن به آن باشید، در واقع نمی خواهید از قافله مدرنیسم به شکل امروزین عقب بمانید.

اما عوامل متعددی نظیر : ترس از برگشت بینی به حالت اول، ترس از نتیجه نامطلوب ، ترس از عوارض و حتی نگرانی از هزینه جراحی بینی، شما در اقدام به جراحی عقب کشیده باشد.

برای آشنایی بیشتر با دکتر علی منافی می توانید فیلم زیر را مشاهده کنید:

 

 

ما در این مقاله به تشریح عوامل موثر در هزینه جراحی بینی همچنین چگونگی این جراحی محبوب خواهیم پرداخت. اگر متقاضی جراحی بینی هستید پیشنهاد می کنیم خواندن این مقاله را از دست ندهید:

برای محاسبه هزینه جراحی بینی عکس زیر را مشاهده کنید:

محاسبه هزینه جراحی بینی

عوامل موثر در هزینه جراحی بینی

هزینه عمل بینی به عوامل مختلفی بستگی دارد که به بیمار کمک می کند تا در طول روند جراحی آگاهی کامل داشته باشد. این هزینه های جراحی شامل:

دستمزد جراح

هزینه جراح متغیر تعیین می شود  و دستمزد جراح بر اساس تحصیلات، تجربه، مهارت، آموزش و دستاورد های جراح است. هر چه جراح با تجربه تر باشد، قیمت آن نیز بالاتر است.

هزینه بیهوشی

یکی دیگر از فاکتور هایی که باید در نظر گرفت، نوع بیهوشی مورد استفاده در جراحی بینی است. هزینه بیهوشی معمولا بر اساس زمان محاسبه می شوند، بنابراین جراحی که زمان زیادی طول می کشد، هزینه بیشتری نیز به همراه خواهد داشت. همچنین مانند جراح بینی، آموزش  و تجربه متخصص بیهوشی نیز روی قیمت نهایی تاثیر گذار است. هزینه بیهوشی عمومی بیشتر از بی حسی موضعی است.

هزینه اتاق عمل و بیمارستان

مانند تمام خدمات جراحی، متوسط هزینه مراقبت باتوجه به جایی که شما هستید متفاوت خواهد بود. اگر شب خود را بعد از جراحی در آن جا بگذرانید، بیمارستان هزینه اقامت شما را اضافه می کند.

هزینه های دارو

قیمت آنتی بیوتیک ها، مسکن ها و آرامش بخش های تجویز شده نیز به هزینه های عمل بینی می افزاید.

محل جغرافیایی

هزینه زندگی و تقاضا برای عمل های زیبایی می تواند بر هزینه جراحی بینی در مناطق مختلف تاثیر بگذارد. شهرهای بزرگ یا مناطق با هزینه های زندگی بالا قیمت های بالاتری داشته دارند.

پیچیدگی روش

میزان تغییرات مورد نیاز، مانند تغییر شکل نوک، کاهش قوز یا رسیدگی به مسائل ساختاری، می تواند بر هزینه تاثیر بگذارد. جراحی های پیچیده به زمان و مهارت بیشتری نیاز دارند، که منجر به هزینه های بالاتر می شود.

هزینه های اضافی

کل هزینه جراحی بینی شامل هزینه های جانبی نیز است. در اینجا به برخی از هزینه های اضافی که وجود دارد پرداخته ایم:

قرار های قبل از عمل

قبل از عمل باید حداقل یک بار با مشاوره جراحی داشته باشید. همچنین ممکن است لازم باشد قبل از قرار ملاقات، معاینه فیزیکی، آزمایش خون و سایر آزمایشات پزشکی انجام دهید. این قرار های قبل از عمل معمولا در هزینه جراحی شما لحاظ نمی شود و با هزینه جداگانه همراه است.

هزینه های عملیاتی

هزینه دیگری که باید قبل از جراحی از آن آگاه باشید، هزینه عمل است. محل جراحی یا کلینیکی که جراح شما در آن کار می کند، علاوه بر هزینه های جراحی، هزینه های خود را برای محیط جراحی دریافت می کند.

مراقبت های بعد از عمل

هزینه هایی که باید بعد عمل وجود پرداخت شود، مانند هزینه های دارو های تجویزی و سایر مراقبت های لازم بعد از عمل. همچنین باید در معاینات بعدی با پزشک نیزهزینه کنید تا مطمئن شوید که بینی شما به درستی بهبود می یابد. برای جلوگیری از هرگونه غافلگیری، حتما در هنگام مشاوره اولیه با جراح خود در مورد این هزینه ها سوال کنید.

مضاف بر این افرادی که به جهت درمانی اقدام به جراحی بینی می کنند، هزینه متفاوتی را نسبت به افرادی که با هدف زیبایی جراحی بینی را انجام می دهند، پرداخت می کنند. این جراحی ها عبارت اند از:

  • جراحی انحراف بینی
  • جراحی پولیپ بینی
  • جراحی شکستگی بینی

افرادی که پس از جراحی بینی به دلایل گوناگون با مشکلات تنفسی و یا مشکلات ظاهری بینی مواجه می شوند در صدد جراحی بینی ترمیمی بر می آیند، از این جهت نیز جراحی بینی می تواند هزینه های متفاوتی را برای افراد رقم بزند.

مشورت با یک جراح پلاستیک دارای مدرک تحصیلی معتبر برای ارزیابی دقیق هزینه های خاص شرایط شما ضروری است. در طول یک مشاوره، جراح نیازهای شما را ارزیابی میکند، نتایج مورد انتظار را مورد بحث قرار می دهد و هزینه های مربوطه را به شما ارائه می دهد.

هزینه عمل بینی

آیا بیمه جراحی بینی را پوشش می دهد؟

پوشش بیمه ای جراحی بینی که به آن رینوپلاستی نیز گفته می شود، با توجه به عوامل مختلفی از جمله هدف از عمل و بیمه نامه می تواند متفاوت باشد. به طور کلی، در صورتی که از نظر پزشکی ضروری تشخیص داده شود، به جای دلایل صرفا زیبایی، احتمال بیشتری وجود دارد که بیمه هزینه های جراحی بینی را پوشش دهد. در ادامه به چند مورد که بیمه، عمل بینی را تحت پوشش قرار دهد را آورده ایم:

  • مسائل عملکردی: در صورتی که برای رفع مشکلات عملکردی که بر تنفس یا سایر عملکردهای ضروری بینی تاثیر می گذارد انجام شود، بیمه هزینه بیشتری را پوشش می دهد. این شامل اصلاح انحراف تیغه بینی، ترمیم فروپاشی دریچه بینی یا درمان سایر ناهنجاری های ساختاری است که عملکرد طبیعی بینی را مختل می کند.
  • تروما یا آسیب: اگر جراحی بینی برای ترمیم آسیب یا بدشکلی های ناشی از تصادفات، تروما یا جراحت مورد نیاز باشد، بیمه پوشش می دهد. این می تواند شامل شکستگی، دررفتگی یا تغییر شکل بینی ناشی از تصادف باشد.
  • ناهنجاری های مادرزادی: بیمه جراحی بینی را برای ناهنجاری های مادرزادی یا نقایص مادرزادی موثر بر بینی، مانند شکاف کام و لب یا سایر بیماری های ژنتیکی پوشش می دهد.
  • ضرورت پزشکی: برای به دست آوردن پوشش بیمه، معمولاً مدارک از یک متخصص پزشکی واجد شرایط مورد نیاز است. شامل سوابق پزشکی دقیق، آزمایش‌های تشخیصی و شواهد پشتیبان برای نشان دادن ضرورت پزشکی این روش باشد.

بررسی بیمه نامه خاص خود برای درک پوشش و هرگونه محدودیت یا استثناء مربوط به جراحی بینی بسیار مهم است. برخی از سیاست ها ممکن است معیارهای خاصی داشته باشند یا قبل از پوشش جراحی نیاز به مجوز قبلی داشته باشند. تماس مستقیم با ارائه دهنده بیمه خود یا مشاوره با یک جراح پلاستیک که تجربه مطالبات بیمه ای را دارد می تواند به روشن شدن پوشش کمک کند و شما را در طول فرایند راهنمایی کند.

برای رینوپلاستی صرفاً زیبایی، احتمال پوشش بیمه ای کمتر است، زیرا این یک روش انتخابی در نظر گرفته می شود که برای اهداف زیبایی شناختی انتخاب می شود تا ضرورت پزشکی. در چنین مواردی، هزینه معمولاً به عهده بیمار است.

انواع هزینه های عمل بینی

هزینه عمل بینی با توجه به نوع عمل و چگونگی جراحی متغیر است که در ادامه این مطلب به برخی از آن ها اشاره کرده ایم:

هزینه عمل بینی گوشتی

هزینه رینوپلاستی گوشتی، با توجه به عوامل مختلفی  بسیار متفاوت است. این عوامل عبارتند از موقعیت جغرافیایی جراح، تجربه و شهرت جراح، پیچیدگی عمل، نوع بیهوشی مورد استفاده، هزینه های تسهیلات و هرگونه هزینه اضافی مانند آزمایشات قبل از عمل یا مراقبت های بعد از عمل.

هزینه عمل بینی استخوانی

هزینه عمل بینی استخوانی به عوامل مختلفی از جمله تجربه جراح، محل قرارگیری و پیچیدگی عمل متفاوت است.  

هزینه عمل بینی فانتزی

هزینه عمل بینی فانتزی، با توجه به عوامل مختلفی می تواند به طور قابل توجهی متفاوت باشد. این عوامل شامل تخصص و شهرت جراح، موقعیت جغرافیایی، پیچیدگی عمل و هر گونه خدمات یا امکانات اضافی ارائه شده است.

قیمت  عمل بینی ترمیمی

هزینه جراحی بینی ترمیمی با توجه به عوامل مختلفی از جمله پیچیدگی عمل، میزان بازسازی مورد نیاز و تجربه جراح متفاوت است. جراحی ترمیمی بینی معمولاً برای اصلاح مشکلات عملکردی یا بازگرداندن ظاهر بینی پس از ضربه، آسیب یا ناهنجاری های مادرزادی انجام می شود.

توجه به این نکته ضروری است که جراحی ترمیمی بینی اغلب از نظر پزشکی یک عمل ضروری در نظر گرفته می شود و در موارد خاص تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرد. پوشش بیمه ای به شرایط خاص، بیمه نامه و تعیین ضرورت پزشکی بستگی دارد.

اگر پوشش بیمه ای در دسترس نباشد یا قابل اجرا نباشد، هزینه جراحی بینی ترمیمی می تواند از چند میلیون تا چندین میلیون متغیر باشد. 

دکتر علی منافی فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی هستند و در انجام کلیه جراحی های پلاستیک بدن و صورت تجربه و تبحر بسیار بالایی دارند. در صورت تمایل به برقرای ارتباط می توانید با شماره های مطب 02188879941 و 02188879942 و 02188797882 تماس بگیرید. همچنین برای ارتباط با دکتر می توانید به آدرس اینستاگرام مراجعه کنید.

قیمت عمل بینی در بیمارستان دولتی و خصوصی

هزینه جراحی بینی، چه در بیمارستان دولتی و چه خصوصی انجام می شود و بر اساس عوامل مختلفی می تواند متفاوت باشد. این عوامل عبارتند از موقعیت جغرافیایی، بیمارستان یا کلینیک خواص، تخصص و شهرت جراح، پیچیدگی عمل و هر گونه هزینه یا خدمات اضافی.

بیمارستان دولتی:

در برخی از کشورهای دارای سیستم مراقبت های بهداشتی عمومی، جراحی بینی با هزینه کمتر یا حتی تحت پوشش بیمه دولتی است. هزینه در بیمارستان های دولتی با توجه به کشور و سیاست های بیمارستان به طور قابل توجهی متفاوت باست به طور کلی، هزینه در بیمارستان های دولتی نسبتاً کمتر از بیمارستان های خصوصی است. با این حال، معیارهای واجد شرایط بودن، لیست های انتظار و محدودیت هایی در مورد انواع رویه های تحت پوشش وجود دارد.

بیمارستان خصوصی:

در بیمارستان های خصوصی، هزینه جراحی بینی در مقایسه با بیمارستان های دولتی بیشتر است. بیمارستان‌های خصوصی اغلب سطح بالاتری از مراقبت شخصی، امکانات راحت‌تر و دسترسی به جراحان مجرب را ارائه می‌کنند. هزینه با توجه به شهرت و موقعیت بیمارستان، تخصص جراح و پیچیدگی عمل متفاوت است. در بیمارستان‌های خصوصی، بیماران معمولاً انعطاف‌پذیری بیشتری در انتخاب جراح خود و زمان‌بندی جراحی دارند.

توجه به این مورد مهم است که هزینه جراحی بینی در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی شامل هزینه‌های اضافی مانند هزینه‌های بیهوشی، هزینه‌های تسهیلات بیمارستانی، آزمایش‌های قبل از عمل، داروها و مراقبت‌های بعد از عمل نباشد. این هزینه ها می تواند متفاوت باشد و باید در طول مشاوره با بیمارستان یا جراح در میان گذاشته شود.

برای به دست آوردن تخمین دقیق از هزینه، توصیه می شود با جراح پلاستیک مشورت کنید، که می تواند بر اساس موقعیت مکانی و شرایط فردی شما جزئیات خاصی را در اختیار شما قرار دهد. آنها قادر خواهند بود نیازهای شما را ارزیابی کنند، نتایج مورد انتظار را مورد بحث قرار دهند و هزینه های مربوط به مراقبت های بهداشتی دولتی و خصوصی را ارائه دهند.

نتیجه گیری

محدوده قیمت برای جراحی بینی بسیار گسترده است و قیمت بیشتر به تجربه جراح شما، محل سکونت و نوع جراحی بینی که انجام خواهید داد بستگی دارد.

سوالات متداول

دکتر علی منافی جراح پلاستیک

دکتر علی منافی

دکتر علی منافی در اردبیل به دنیا آمده و تحصیلات خود را تا آخر دبیرستان در آن شهر گذراند. در سال 1357 با کسب رتبه برتر کنکور سراسری وارد دانشگاه علوم پزشکی شیراز شد و در سال 1367 فارغ التحصیل گردید و به دلیل رتبه ممتاز مستقیماً وارد دوره دستیاری جراحی (Residency) در دانشگاه شیراز شد و دوره دستیاری خود را از سال 1367 تا 1371 گذراند. به دلیل شناخت اساتید از ایشان از همان سال 1371 به عنوان عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز منصوب شدند

دکتر علی منافی جراح پلاستیک و زیبایی
برچسب ها:
پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

fa_IRفارسی
Call Now Buttonتماس با پزشک