عمل قوز بینی

نقش کیستون در عمل قوز بینی
تاثیر ضخامت پوست روی عمل قوز بینی
تراشیدن به اندازه قوز بینی هنگام عمل

فقط قوز پشت را بتراشید!

این روش در صورتی که فرم بینی شما خوب است اما فقط در وسط پل برآمدگی دارد، مناسب است و از مزیت های این جراحی باید گفت که تغییر چندانی در ظاهر صورت ایجاد نمی شود و از معایب آن اگر قوز بینی شدید باشد، به دلیل افتادگی نوک بینی ممکن است بینی بلند و صاف به نظر برسد.

روش اول جراحی قوز بینی

فیلر بین چشم

با تزریق فیلرهای هیالورونیک در اطراف قوز، بینی صاف‌ تر به نظر می‌رسد، این روش موقتی است و معمولاً ۶ تا ۱۸ ماه دوام دارد.

روش دوم اصلاح قوز بینی

رینوپلاستی بدون ایمپلنت یا غضروف

در این روش فقط استخوان و غضروف اضافی روی پل بینی تراشیده یا صاف می‌شود، بدون نیاز به افزودن مواد خارجی یا پیوند غضروف و این روش برای افرادی مناسب است که فقط به کاهش قوز نیاز دارند و نیازی به تغییرات عمده در ساختار بینی ندارند.

روش سوم جراحی قوز بینی

بزرگ کردن نوک پل بینی با استفاده از ایمپلنت یا غضروف

برای این کار از ایمپلنت‌های مصنوعی مانند سیلیکون یا مدپور یا غضروف طبیعی معمولا از تیغه بینی، گوش یا دنده بیمار استفاده می‌شود، ایمپلنت‌ها راحت‌تر قابل استفاده‌اند اما احتمال عفونت دارند، درحالی‌که غضروف طبیعی با بدن سازگارتر است و نتایج طبیعی‌تری دارد، انتخاب روش مناسب به ساختار بینی و نظر جراح بستگی دارد.

روش چهارم عمل قوز بینی
آیا جراحی قوز بینی باعث بهبود عملکرد تنفسی می‌شود؟

اگر قوز بینی باعث انسداد مجاری تنفسی شده باشد، جراحی می‌تواند به بهبود تنفس کمک کند. در غیر این صورت، این عمل بیشتر جنبه زیبایی دارد.

دوره نقاهت جراحی قوز بینی چقدر طول می‌کشد؟

دوره نقاهت اولیه حدود یک تا دو هفته طول می‌کشد، در این مدت تورم و کبودی کاهش می‌یابد، اما بهبودی کامل و مشاهده نتیجه نهایی ممکن است چند ماه زمان ببرد.

آیا امکان بازگشت قوز بینی بعد از جراحی وجود دارد؟

امکان بازگشت قوز بینی پس از جراحی بسیار کم است، مگر اینکه به بینی آسیب وارد شود یا بافت استخوانی و غضروفی به‌طور کامل اصلاح نشده باشد.

دکتر علی منافی جراح پلاستیک

دکتر علی منافی

دکتر علی منافی در اردبیل به دنیا آمده و تحصیلات خود را تا آخر دبیرستان در آن شهر گذراند. در سال 1357 با کسب رتبه برتر کنکور سراسری وارد دانشگاه علوم پزشکی شیراز شد و در سال 1367 فارغ التحصیل گردید و به دلیل رتبه ممتاز مستقیماً وارد دوره دستیاری جراحی (Residency) در دانشگاه شیراز شد و دوره دستیاری خود را از سال 1367 تا 1371 گذراند. به دلیل شناخت اساتید از ایشان از همان سال 1371 به عنوان عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز منصوب شدند

دکتر علی منافی جراح پلاستیک و زیبایی
برچسب ها:
پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

fa_IRفارسی
تماس با پزشک