رینوپلاستی

بینی یکی از مشخص ترین اجزای صورت است که تاثیر بسیاری بر روی زیبایی ظاهری می گذارد. برخی افراد از اندازه و فرم بینی خود راضی نیستند و این مورد می تواند اعتماد به نفس آن ها را تحت الشعاع قرار بدهد. مشکلات موجود در بینی می تواند مادرزادی باشد و یا به مرور زمان و در پی وارد آمدن ضربه به بینی ایجاد شود. برای آشنایی بیشتر با جراحی بینی و

جراحی بینی که در اصطلاح پزشکی رینوپلاستی نیز نامیده می شود، از جمله جراحی های زیبایی است که به:

  • افرایش و کاهش اندازه بینی
  • باریک کردن سوراخ های بینی
  • تغییر زاویه بینی و لب بالا

کمک می کند. جراحی بینی هم چنین می تواند جنبه عملکردی داشته باشد و به رفع مشکلات تنفسی و درمان انحراف تیغه میانی بینی نیز کمک کند.

عمل جراحی بینی
عمل جراحی بینی

در کل، جراحی بینی در سه دسته قرار می گیرد:

  • جراحی زیبایی بینی. زمانی که بیمار هیچ گونه مشکل تنفسی ندارد و تنها خواهان زیباتر شدن ظاهر بینی خود می باشد.
  • جراحی بینی ترمیمی. زمانی که بیمار از نتیجه جراحی بینی اولیه خود راضی نبوده و خواهان رفع مشکلات جراحی اول می باشد.
  • جراحی بینی عملکردی. زمانی که بیمار از وجود مشکلات عملکردی در ساختار بینی خود مانند انحراف تیغه میانی و یا مشکلات تنفسی رنج می برد.

از جمله دلایل انجام جراحی بینی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • وجود قوز روی پل بینی
  • بزرگ بودن، پهن بودن و افتاده بودن نوک بینی

افرادی که خواهان انجام جراحی بینی هستند، باید:

  • از لحاظ بدنی سالم باشند
  • انتظارات منطقی و واقع بینانه ای از نتیجه جراحی داشته باشند
  • با خطرات احتمالی این جراحی آشنا باشند
  • رشد استخوان بینی شان کامل شده باشد

اقدامات و مراقبت های قبل از رینوپلاستی

یکی از نکات مهم در خصوص جراحی بینی، انتخاب جراح پلاستیک ماهر و با تجربه در این زمینه می باشد. در طول جلسات مشاوره، پزشک به بررسی و معاینه کامل ساختار داخلی بینی و هم چنین صورت می پردازد، اهداف بیمار مد نظر قرار می دهد و سپس بهترین تکنیک در نظر گرفته خواهد شد.

عکس برداری های سه بعدی از زوایای مختلف بینی، از جمله اقداماتی است که از سوی پزشک انجام می شود.درباره جراحی بینی استخوانی بخوانید.

در صورتی که بیمار در گذشته، جراحی بینی انجام داده باشد، حتما باید این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارد.

پیش از جراحی، یک سری نکات و موارد از سوی پزشک ارائه می شود که بیمار موظف به رعایت آن ها می باشد. مواردی از قبیل:

  • انجام آزمایشات مربوطه
  • کنار گذاشتن سیگار و دخانیات، دو هفته قبل و حتی بعد از جراحی. آمار و تحقیقات نشان می دهند، احتمال بروز عوارض بعد از جراحی در افراد سیگاری بیشتر از سایر افراد می باشد.
  • قطع مصرف داروهای ضد التهابی و غیر استروئیدی مانند آسپیرین، ژلوفن و نوافن. این داروها احتمال خونریزی بعد از عمل را افزایش می دهند.

نکته مهم این است که بیمار باید  هر گونه داروی مصرفی از قبیل مکمل های گیاهی و یا ویتامین ها را به پزشک خود اطلاع دهد. گاهی در صورت لزوم، داروی جدید جایگزین داروهای مصرفی خواهد شد.

  • ناشتا بودن قبل از عمل. بیمار باید شش تا هشت ساعت قبل از جراحی، از خوردن و آشامیدن مواد غذایی خودداری کند.

یکی از موارد مهمی که پزشک قبل از جراحی باید به بررسی آن بپردازد، ضخامت پوست بینی، استحکام و میزان وجود غضروف و استخوان بینی می باشد. چرا که این دو مورد مستقیما بر نتیجه جراحی بینی تاثیر می گذارند. سوالات متداول جراحی بینی را در مقاله بعدی بخوانید.

جزئیات روند رینوپلاستی

جراحی بینی شامل برش دادن استخوان، غضروف و یا هر دو می باشد.

جراحی زیبایی بینی به دو روش باز و بسته انجام می شود. در روش باز، برش ها ما بین کولومولا، بافت جدا کننده سوراخ های بینی زده می شوند. با این کار، جراح دسترسی بیشتری به قسمت های داخلی بینی خواهد داشت.

در جراحی بینی به روش بسته، برش ها داخل بینی زده می شوند و بعد از عمل، هیچ گونه جای اسکاری مشخص نخواهد بود.

جراحی بینی تحت بیهوشی عمومی انجام می شود و در حدود یک تا دو ساعت به طول می انجامد. در طول جراحی، برش های کوچکی داخل بینی و یا در ناحیه کواومولا ایجاد می شود. سپس، بافت نرم بینی برداشته می شود تا امکان دسترسی به استخوان و غضروف، جهت فرم دهی بینی فراهم گردد.

در حین جراحی، امکان صاف کردن تیغه میانی و درمان انحراف بینی نیز وجود دارد. این جراحی، با هدف بهبود وضعیت تنفسی بیمار انجام خواهد شد.

در پایان و بعد از ایجاد تغییرات، برش ها بخیه زده می شوند.

دوره نقاهت و مراقبت های بعد از رینوپلاستی

بعد از پایان جراحی، اسپلینت بر روی بینی قرار می گیرد تا فرم جدید بینی حفظ شود.

درد بعد از جراحی به حدی است که بیمار قادر به تحمل آن می باشد، با این حال در صورتی که شدت درد برای بیمار قابل تحمل نباشد، می توان از داروهای مسکن تجویز شده از سوی پزشک مانند استامینوفن مصرف کرد.

مشاهده تورم اطراف چشم ها و بینی و یا خونریزی از بینی تا چند روز بعد عمل کاملا طبیعی است، جای نگرانی وجود ندارد و به مرور از میزان تورم کاسته خواهد شد. جهت کاهش تورم می توان از کمپرس یخ، چندین مرتبه در طول روز استفاده کرد.

توصیه می شود به مدت دو هفته و چندین مرتبه در طول روز، بینی با سرم سالین شسته شود تا هر گونه خون خشک شده باقی مانده داخل بینی، خارج شود. درباره بهترین جراح پلاستیک در تهران بخوانید.

توجه داشته باشید مصرف داروهای ضد التهابی و غیر استروئیدی مانند ژلوفن و ناپروکسن، آسپیرین و داروهای حاوی آسپیرین، حداقل به مدت دو هفته ممنوع است، چرا که احتمال خونریزی را افزایش می دهند.

در خصوص فعالیت بدنی بعد از جراحی باید بگوییم:

عمل جراحی بینی
عمل جراحی بینی

فرد باید تا حد ممکن در منزل استراحت کند، سر را بالا نگه دارد و هنگام خواب، یک یا دو بالشت زیر سر خود قرار دهد تا از شدت تورم بینی کاسته شود.

پیاده روی از جمله اقداماتی است که بیمار بعد از جراحی قادر به انجام آن می باشد. این کار از لخته شدن خون در پاها جلوگیری می کند.

انجام فعالیت های شدید بدنی و ورزش کردن، حداقل به مدت چهار هفته و تا زمان بهبودی کامل ممنوع می باشد.

استفاده ار عینک تا چند هفته ممنوع می باشد. در طول دوره نقاهت و با کاهش تورم، بافت بینی در حال تغییر فرم می باشد. وارد آمدن هر گونه فشار به بینی می تواند نتایج جراحی بینی را از بین ببرد.

رینوپلاستی چیست؟

رینوپلاستی یا جراحی بینی به بهبود سایز، تقارن و ظاهر بینی افراد کمک می کند و تناسب بهتری را نسبت به دیگر اعضای صورت ایجاد می نماید. زمانی که این جراحی توسط یک جراح پلاستیک متبحر و با تجربه انجام گیرد می تواند نتایج خارق العاده ای در پی داشته باشد. این جراحی تغییرات بلند مدتی را در پی دارد و می تواند ظاهر فرد را به طور کلی تغییر دهد. افرادی که قصد تغییر چهره و شکل بینی خود را دارند متقاضی انجام این جراحی می شوند و هدف از جراحی این است که ظاهر بینی به قدری طبیعی باشد که گویی فرد از ابتدا همین شکل بینی را داشته است.

چه تغییراتی را می توان روی بینی انجام داد؟

هدف از تغییر شکل بینی در هر بیمار متفاوت است. با تغییر ساختار بینی یعنی استخوان ، غضروف و پوست بینی می توان به ظاهر هدف نزدیک شد. در ادامه هدف های مختلف جراحی بینی را عنوان می کنیم:

  • اصلاح شکستگی بینی
  • صاف کردن قوز بینی در ناحیه پل بینی
  • کاهش طول نوک بینی افتاده
  • تغییر سایز نوک بینی
  • باریک کردن بینی خیلی پهن نسبت به صورت
  • کوچک کردن سایز بینی که خیلی بزرگ است.
  • متقارن سازی بینی در نتیجه آسیب یا تصادف
  • اصلاح مشکلات تنفسی با باز کردن کانال های بینی مسدود شده

چه کسی کاندیدای مناسبی برای رینوپلاستی است؟

زنان و مردان در سنین بزرگسالی می توانند از این جراحی بهره ببرند. تغییر شکل بینی یکی از محبوب ترین جراحی های زیبایی در بین نوجوانان می باشد. البته لازم است که توجه لازمی به این بیماران شود تا سن مناسبی برای جراحی انتخاب گردد. رشد بینی باید کامل شده باشد تا بتوان این جراحی را انجام داد. معمولاً بینی در سن 14 سالگی برای دختران و سن 16 سالگی برای پسران رشد کاملی دارد. بیماران جوان تر نیاز دارند که به بلوغ احساسی برسند و درک کاملی از پروسه جراحی زیبایی بینی داشته باشند.

اینکه بیماران از جراحی توقعات واقع بینانه ای داشته باشند مورد بسیار مهمی است. یک فرد نمی تواند به طور کامل شبیه به شخص دیگری شود و هدف از جراحی بینی این نیست. بلکه هدف از جراحی بینی این است که بینی به بهترین حالت و شکل خود تبدیل شود و با توجه به دیگر جنبه های صورت از تناسب خوبی برخوردار باشد. یک جراح پلاستیک با تجربه تمامی احتمالات ممکن را به بیمار توضیح می دهد و از تکنیک های مناسبی برای دست یابی به بهترین شکل بینی استفاده می کند. برای آشنایی با جراحی انحراف بینی این مطلب را بخوانید.

انتخاب جراح رینوپلاستی

جراحی بینی از جمله جراحی های پیچیده است که نیازمند تجربه و تخصص بالای جراح است. پزشکی را برای جراحی بینی خود انتخاب کنید که تجربه بالایی دارد و تعداد قابل قبولی جراحی بینی انجام داده است.

زمانی که به دنبال جراح بینی هستید و در جلسات مشاوره با این جراحان حضور دارید در مورد اینکه جراح چندین جراحی انجام داده است سوالات لازم را بپرسید. حتماً به عکس های قبل و بعد از جراحی پزشک مورد نظر نگاهی بیندازید. نتیجه ای که مشاهده می کنید باید به صورت طبیعی باشد و تنها ایرادات بینی برطرف شده باشد و بیمار چهره ای کاملاً متفاوت پیدا نکرده باشد.

انواع روش های رینوپلاستی

جراحی بینی با توجه به شکل بینی و هدف نهایی جراحی بینی می تواند با تکنیک های مختلفی انجام گیرد. آناتومی بینی هر بیمار بررسی می گردد و در مورد اینکه بیمار خواستار ایجاد چه تغییراتی است صحبت می شود. برای مثال برخی بیماران تنها خواستار اصلاح قوز بینی هستند و یا برخی بیماران خواستار تغییر نوک بینی هستند و نیازی به تغییر پل بینی نیست. برای هر کدام از بیماران از تکنیک مناسبی استفاده می گردد.

رینوپلاستی به شیوه باز

رینوپلاستی با تکنیک باز از جمله متداول ترین تکنیک های جراحی بینی است. در این تکنیک جراحی برش کوچکی در زیر نوک بینی و بین سوراخ های بینی ایجاد می گردد. به این ترتیب جراح می تواند دسترسی کاملی به ساختار داخلی بینی داشته باشد. بینی به شکل دلخواه تراشیده می شود و به دلیل دسترسی کاملی که به بینی وجود دارد می توان تغییر شکل وسیعی روی بینی ایجاد نمود. نتیجه اسکار روی بینی به خوبی در زیر خط های طبیعی بینی پنهان می گردد.

رینوپلاستی به شیوه بسته

برای رینوپلاستی به شیوه بسته برش هایی در داخل سوراخ های بینی ایجاد می گردد. این روش جراحی به طور متداول برای بیمارانی که نیاز به تغییرات مختصری در ساختار بینی دارند انجام می گیرد. مزایای جراحی بینی به روش بسته نسبت به روش باز این است که اسکار های واضحی بعد از جراحی بر جای نمی مانند. برای انجام تغییرات وسیع بر روی بینی از این روش جراحی نمی توان استفاده نمود. نحوه ماساژ بینی بعد از عمل را در مطلب بعدی مشاهده نمایید.

تیپ پلاستی

تیپ پلاستی یا جراحی نوک بینی برای تغییر شکل دادن نوک بینی انجام می گیرد و تنها بر روی نوک بینی جراحی انجام می گیرد. دیگر ساختار های بینی هیچ تغییری نمی کنند. جراحان زیبایی برای انجام این جراحی شاید از روش باز یا بسته کمک بگیرند.

مراقبت های بعد از رینوپلاستی

رینوپلاستی از جمله جراحی هایی است که به صورت سرپایی انجام می گیرد و از بیهوشی کلی استفاده می شود. البته در برخی موارد می توان از بی حسی موضعی هم بهره گرفت. بعد از جراحی بر روی بینی از اسپلینت استفاده می شود تا محافظت لازم از بینی به عمل آید. برخوردهای تصادفی به بینی می تواند نتیجه جراحی بینی را تحت تاثیر قرار دهد و این اصلاً خوب نیست. بنابراین تا جای ممکن لازم است که از بینی حفاظت شود. همچنین در برخی موارد از تامپون در داخل بینی استفاده می شود تا از انسداد بینی جلوگیری شود. بعد از یک هفته اسپلینت و تامپون ها خارج می گردند.

دوران نقاهت رینوپلاستی

بعد از جراحی بینی تورم و کبودی هایی مشاهده می شود که نیاز است یکسری مراقبت ها انجام گیرد تا این تورم و کبودی بهبود یابند. معمولاً بیشتر تورم و کبودی ظرف 10 تا 14 روز از بین می رود و بعد از یک تا دو هفته افراد می توانند به زندگی روزمره خود بازگردند. البته محدود کردن برخی فعالیت های فیزیکی شدید برای پیشگیری از بروز مشکل نیاز است.

سوالات متداول رینوپلاستی

هر فردی که قصد انجام جراحی رینوپلاستی را داشته باشد احتمالاً سوالاتی ذهن اش را درگیر می کنند. ما در ادامه قصد داریم به سوالات متداول که برای متقاضیان جراحی بینی برای قبل و بعد از جراحی بینی پیش می آید اشاره ای داشته باشیم.

خطرات جراحی بینی چیست؟

جراحی بینی به طور کلی یکی از جراحی های بی خطر است و ایمنی بالایی دارد. ولی همانند هر جراحی دیگری این جراحی هم عوارض خاص خود را می تواند داشته باشد. اگر بخواهیم به برخی از عوارض شایع این جراحی اشاره ای داشته باشیم باید به موارد زیر اشاره کنیم:

  • عفونت
  • واکنش به داروهای بیهوشی
  • خونریزی بیش از حد

همچنین احتمال خیلی پایینی وجود دارد که فرد در آینده نیاز به انجام جراحی ثانویه داشته باشد. ولی در صورتی که این جراحی توسط یک جراح بینی متبحر انجام گیرد معمولاً نیازی به انجام جراحی ثانویه نیست.

چگونه می توان برای جراحی بینی آماده شد؟

قبل از جراحی بینی لازم است که فرد درباره انتظارات واقع بینانه خود با جراح صحبت کند. اینکه جراح دید مناسبی از بینی دلخواه بیمار داشته باشد بسیار مهم است. به این ترتیب می تواند مناسب ترین روش را برای جراحی بینی انتخاب کند.

یکی از موارد مهم قبل از جراحی بینی و به طور کلی بسیاری از جراحی ها ( به دلیل ایجاد برش در جراحی ) این است که فرد از یک تا دو هفته قبل از جراحی بینی از داروهای رقیق کننده مانند آسپیرین و ایبوپروفن و … استفاده نکند. زیرا استفاده از این داروها می تواند مانع از بند آمدن خونریزی بعد از جراحی شود و احتمال عفونت را بالا ببرد.

دوران نقاهت رینوپلاستی چگونه است؟

نیاز است که تا هفت الی ده روز بعد از جراحی بینی از اسپلینت بر روی بینی استفاده شود تا محافظت از بینی به عمل آید. تا حدودی تورم و کبودی بعد از جراحی بینی طبیعی است و این مورد تا دو هفته وجود دارد. بعد از آن به مرور کبودی و تورم کاهش می یابد.

لازم است که تا یک ماه از انجام فعالیت های شدید فیزیکی خودداری شود. زمانی که فرد می تواند به انجام دوباره برخی فعالیت ها بپردازد می تواند متغیر باشد و بهتر است که با جراح خود مشورت کنید.

نتیجه جراحی بینی

جراحی زیبایی بینی از جمله جراحی هایی است که نتایج درخشانی را به همراه دارد. طول دوره نقاهت در هر بیمار متفاوت است، به همین خاطر، بیمار باید در این دوران صبور باشد، مراقبت های گفته شده از سوی پزشک را رعایت کند تا سریع تر به نتیجه دلخواه خود برسد.

یکی از مهم ترین موضوعاتی که در جراحی هایی زیبایی بالاخص جراحی زیبایی بینی مطرح می شود موارد خطرناک بعد از جراحی بینی یا پیامد های منفی آن است.

اگر بخواهیم واقع گرا باشیم و گزارش هایی مبنی بر واقعیت را ارائه کنیم باید بگوییم که جراحی بینی همچون تمامی جراحی های زیبایی و درمانی دارای پیامدها و آثار منفی ای است که البته می توان با انجام یکسری اقدامات مراقبتی به کاهش میزان بروز این پیامد ها کمک کرد.

در ادامه به برخی از عوارض و موارد خطرناکی که بعد از جراحی بینی رخ خواهد داد اشاره خواهیم کرد و راهکار هایی ارائه می کنیم.

نمونه کار جراحی بینی 08
نمونه کار جراحی بینی 111

توضیحاتی درباره جراحی رینوپلاستی

جراحی بینی همانطور که از نامش بر می آید نوعی عمل است که تهاجمی محسوب می شود. اما به هر روی این جراحی اثرات غیر قابل انکاری در زیبایی و نیز بهبود وضعیت ظاهری افراد دارد. بهترین جراح بینی در تهران بر این باور است که جراحی بینی دارای مزایا و آثار مثبتی است که دختران و پسران بسیاری با انجام این جراحی از آن ها بهره مند شده اند.

در حالت کلی در جراحی بینی استخوانی و جراحی بینی گوشتی تفاوت هایی وجود دارد. اما به هر روی نقطه اشتراکاتی که در هر دو این جراحی وجود دارد کم نیست و در بخش بعدی به موارد خطرناک بعد از جراحی بینی می پردازیم که به طور مشترک در جراحی هر دو نوع بینی ( استخوانی و گوشتی ) وجود دارد.

عوارض و پیچیدگی های عمل بینی

از جمله مهم ترین عوارض و مواردی که خطرناک هستند ولی بروز آن ها احتمالی است و در موارد نادری اتفاق می افتد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

از دست دادن حس بویایی؛ این عارضه از جمله مواردی است که به طور طبیعی و موقتی بروز پیدا می کند. اما در موارد استثنا می تواند این عارضه به مدت طولانی ادامه دار باشد و مشکلاتی را در زمینه بویایی برای افراد ایجاد کند.

غیر قرینگی دو طرف بینی و در ناحیه مجرا های بینی؛ گاها دیده شده است که به دلیل بی تجربگی پزشک بین دو طرف بینی قرینگی لازم وجود ندارد و همین امر موجب ناراحتی افراد می شود. در این موارد ابتدا پزشکان توصیه می کنند که بیماران صبوری کنند تا تورم بینی از بین برود و نتیجه نهایی را مشاهده کنند. بعد از اینکه تورم بهبود پیدا کرد اگر همچنان عدم هماهنگی وجود داشته باشد نیاز به جراحی ترمیمی وجود دارد.

ایجاد حفره در تیغه بینی؛ در مواردی که جراحی زیبایی با جراحی رفع انحراف بینی همزمان انجام می شود گاها این خطر وجود دارد که در تیغه بینی حفره ای ایجاد شود ( به اصطلاح می گویند که تیغه بینی سوراخ شده است.) از این رو این از مواردی که پزشکان باید نهایت دقت را داشته باشند تا این مشکل ایجاد نشود.

تنفس دهانی و صدادار؛ از مهم ترین و شایع ترین مواردی که بعد از جراحی بینی ایجاد می شود این است که فرد از بینی نمی تواند تنفس داشته باشد و با دهان تنفس می کند البته گاها این تنفس ها صدادار است. برخی از این عوارض حتی بعد از مدت زمان کوتاه نیز برطرف نمی شود که مدت زمان طولانی همراه فرد باقی می ماند.

عفونت؛ عفونت بعد از جراحی بینی از مواردی است که اندک شمار اتفاق می افتد و می تواند عامل بروز خطراتی باشد. از جمله خطراتی که در پی عفونت امکان به وجود آمدن دارد چسبندگی در نواحی داخلی بینی است. از این رو برای درمان باید از آنتی بیوتیک ها استفاده کرد.

موارد خطرناک بعد از جراحی بینی

بی حس شدن پوست در ناحیه بینی و اطراف آن؛ در واقع زمانی که جراحی انجام می شود امکان دارد که بعد از جراحی در ناحیه پوستی کرختی و یا بیحسی ایجاد شود. این مساله به هیچ عنوان قابل پیش بینی نیست و حتی اگر بهترین جراحان هم به جراحی دست بزنند امکان اینکه این عارضه رخ دهد همچنان وجود دارد.

جدیدترین روش های جراحی بینی

امروزه برای جراحی بینی از تکنیک ها و روش های جدید و به روز استفاده می شود.و با پیشرفت علم پزشکی ،فناوری و تکنیک های پزشکی  جدید شاهد تغیرات مثبت تری در جراحی های بینی هستیم .

در این روش ها و تکنیک های جدید جراحی بینی، همواره جراحان پلاستیک  به دنبال کم کردن عوارض ناشی از جراحی و مطلوب تر شدن نتیجه جراحی بینی هستند.

اغلب در روش های جدید جراحی بینی، جراح  سعی بر این دارد که تا حد امکان هیچ استخوان و غضروفی از بینی کاسته نشود و برای رفع مشکلات و بهبود فرم بینی مواردی نیز  به بینی اضافه شود.

در برخی موارد نیز پزشک با استفاده از روش های جدید جراحی، جراح تلاش می کند که هیچ بافتی از بینی کم نشود و نیاز به پیوند بافت مصنوعی نباشد.

جراحان پلاستیک با استفاده از روش های مدرن  همواره به دنبال اصلاح مشکلات اصلی و اساسی هستند به طوری که بعد از جراحی بینی حالت طبیعی خود را از دست ندهد.

 

دکتر علی منافی جراح پلاستیک

دکتر علی منافی

دکتر علی منافی در اردبیل به دنیا آمده و تحصیلات خود را تا آخر دبیرستان در آن شهر گذراند. در سال 1357 با کسب رتبه برتر کنکور سراسری وارد دانشگاه علوم پزشکی شیراز شد و در سال 1367 فارغ التحصیل گردید و به دلیل رتبه ممتاز مستقیماً وارد دوره دستیاری جراحی (Residency) در دانشگاه شیراز شد و دوره دستیاری خود را از سال 1367 تا 1371 گذراند. به دلیل شناخت اساتید از ایشان از همان سال 1371 به عنوان عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز منصوب شدند

دکتر علی منافی جراح پلاستیک و زیبایی
برچسب ها:
پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

4 دیدگاه ها
  1. سلام خسته نباشید
    من یک سوال دارم از خدمت شما من حدودا ۲۰ سال پیش بینیم رو عمل کردم الان سر دماغم احساس می کنم بزرگ شده دوست دارم عمل کنم چند سوال خدمت شما دارم
    ۱- آیا وقتی عمل کردم باید سر بینیم چسب بزنم ؟ برای چند مدت ؟
    ۲- آیا گچ میشه بینیم بعد از عمل ؟
    ممنونم

    پاسخ
    • سلام لازم است که از نزدیک بررسی شود

      پاسخ
      • سلام من سه ماهه عمل بینی انجام‌ داد هم رینوپلاستی هم‌ زیبایی ولی استخوان بالای بینی خیلی بیرون هست و بینیم رو نافرم کرده می خواستم‌بدونم به مرور استخوان بالایی داخل میره یا نه دکترم نیگه چون از داخل شکسته بوده به مرور خودش راخل میره دست میزنم کامل استخوان رو احساس می کنم میشه شما راهنمایی کنید تشکر

        پاسخ
  2. سلام من خانمی ۳۱ساله هستم سه ساله ازعمل بینی ام‌میگذره ولی هنوزنوک بینی ام وسمت چپ بینی ام‌ورم داره دوبارهم تزریق کورتون انجام دادم ولی تاثیرنداشته به تظرشماباید چکارکنم برای ورمش

    پاسخ
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

fa_IRفارسی
تماس با پزشک