دکتر علی منافی 4 لاغری و پیکر تراشی 4 جراحی لیفت بازو یا براکیوپلاستی

جراحی لیفت بازو یا براکیوپلاستی

جراحی لیفت بازو که گاهی با نام براکیوپلاستی شناخته می شود، از جمله جراحی های پلاستیک است. این جراحی پوست های شل زیر بغل را با بریدن پوست های اضافی درمان می کند و به سفت کردن و صاف نمودن بافت بازو ها یا برداشتن چربی های اضافی می انجامد. این جراحی به متناسب شدن و بهتر به نظر رسیدن بالای بازو ها کمک می کند.

سن و سال و ژنتیک هر دو نقشی اساسی در افتادگی و شل شدن بازو ها ایفا می کنند. احتمال دارد که پوست های اضافی بازو ناشی از کاهش وزن شدید باشد. صرف نظر از علت شلی پوست بازو، موارد بسیاری وجود دارند که باید برای انجام جراحی لیفت بازو مد نظر قرار دهید.

آمادگی برای لیفت بازو

می توان اقداماتی را برای چندین هفته یا ماه قبل از جراحی لیفت بازو انجام داد تا جراحی به صورتی ایمن انجام گیرد و بیشترین تاثیر ممکن را داشته باشد. در صورتی که فرد سیگاری است لازم است که از یک تا دو ماه قبل از جراحی مصرف سیگار قطع گردد زیرا دخانیات تاثیر مخربی بر جراحی می گذارد و روند ترمیم را با مشکلاتی روبرو می کند.

برای مثال برخی مشکلات مرتبط با مصرف سیگار شامل ترمیم آهسته تر ناحیه جراحی است که خطر عفونت را بالا می برد. برای ترک سیگار با پزشک خود صحبت کنید.

از هفته ها قبل از جراحی لیفت بازو یا براکیوپلاستی ارزیابی های دقیقی از بازوها به عمل می آید و از اینکه فرد برای این جراحی آمادگی لازم را دارد اطمینان حاصل می گردد. سلامت کلی بیمار و پرونده پزشکی وی کاملاً مورد بررسی قرار می گیرد.

همچنین تمامی سوالاتی که بیمار ممکن است از پزشک خود داشته باشد در جلسات مشاوره قبل از جراحی باید از پزشک پرسیده شود. تمامی مواردی که ممکن است جراحی را با خطر روبرو کند بررسی می گردند. از جمله آزمایشات و اقداماتی که قبل از این جراحی انجام می گیرند به شرح زیر هستند:

تجویز داروهایی برای قبل از جراحی

الکتروکاردیوگرام

تنظیم کردن دوز داروهای مصرفی

نتیجه ارزیابی های قبل از جراحی می تواند دست یابی به ایمن ترین نتیجه را ممکن کند. همچنین نیاز است که مصرف داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی مانند ایبوپروفن از دو هفته قبل از جراحی قطع گردند.


جراحی لیفت بازو به چه صورتی انجام می گیرد؟

در روز جراحی ابتدا علامت هایی بر روی بازو زده می شود. این علامت ها مشخص کننده محل های ایجاد برش هستند. برش ها معمولاً در داخل و پشت بازوها زده می شوند. برش به صورت دیگری هم می تواند ایجاد گردد. این برش از بالای آرنج تا زیر بغل ادامه دارد.

پس از زدن علامت های مورد نیاز از بی حسی موضعی یا بیهوشی استفاده می شود و سپس برش های لازم ایجاد می گردد.  انتخاب نوع بیهوشی بستگی به تکنیک مورد استفاده در جراحی دارد. بر اساس علامت هایی که بر روی پوست زده شده است، برش های خاصی بر روی بازوها ایجاد می گردد. سپس پوست بازوها کشیده می شود و ناحیه برش خورده بسته می گردد. بخیه های مناسبی برای بستن این نواحی به کار می رود.

جراحی لیفت بازو یا براکیوپلاستی
جراحی لیفت بازو یا براکیوپلاستی

اگر کیسه های چربی فراوانی در بازوها وجود داشته باشد و این مورد ترمیم کامل بازوها را دشوار سازد، احتمال دارد که نیاز به لیپوساکشن همزمان با لیفت بازو باشد تا چربی ها خارج گردند. این جراحی به طور کلی سه ساعت زمان می برد.

بعد از انجام جراحی نیاز است که فرد همراه، بیمار را به منزل باز گرداند و شب اول همراه وی بماند تا در صورت بروز مشکل بتواند به بیمار کمک کند. دکتر علی منافی فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی هستند و در انجام کلیه جراحی های پلاستیک بدن و صورت تجربه و تبحر بسیار بالایی دارند. در صورت تمایل به برقرای ارتباط می توانید با شماره های مطب 02188879941 و 02188879942 و 02188797882 تماس بگیرید. همچنین برای ارتباط با دکتر می توانید به آدرس اینستاگرام مراجعه کنید.

عوارض لیفت بازو

همانند تمامی جراحی ها لیفت بازو هم شامل خطراتی است. علاوه بر درد و احتمال عفونت به عوارض زیر هم می توانیم اشاره کنیم:

  • خونریزی شدید
  • ایجاد جای بخیه یا اسکار بلند مدت
  • تجمع مایعات
  • آسیب به رگ های خونی، ماهیچه ها و اعصاب عبوری از ناحیه بازو
  • مردن یا از بین رفتن بافت های چربی

بیهوشی کلی هم خطرات خاصی دارد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم:

  • گیجی
  • ذات الریه یا التهاب ریه
  • سکته قلبی
  • سکته مغزی
  • مرگ در برخی موارد خاص

درصد بسیار کمی از بیماران در طول بیهوشی کلی اندکی بیدار می مانند. اطمینان حاصل کنید که درباره این خطرات و عوارض با پزشک خود صحبت کنید و تمامی جوانب را بررسی نمائید. البته خطرات ناشی از بیهوشی بسیار نادر هستند و احتمال وقوع آنها بسیار پایین است.

دوران نقاهت بعد از جراحی لیفت بازو

زمانی که فرد در دوران نقاهت بعد از جراحی به سر می برد احتمالاً نیاز به استفاده از گن های فشاری دارد که تورم و التهابات کنترل شوند. همچنین در برخی موارد از لوله های موقتی برای تخلیه ترشحات و خون اضافه از ناحیه جراحی استفاده می شود .

مراقبت های خاصی برای بعد از جراحی به بیمار گفته می شود. به این ترتیب سرعت ترمیم زخم ها افزایش می یابد. داروهایی که باید در دوران نقاهت مورد استفاده قرار گیرند و همچنین نشانه های خطری که ممکن است به وجود آیند همگی به بیمار گفته می شود.

در مدت زمان های معلومی باید به پزشک مراجعه گردد تا معاینات لازم صورت گیرد. در دوران نقاهت باید از مصرف سیگار خودداری گردد. سیگار کشیدن و مصرف دخانیات روند ترمیم را کند می کند و همچنین احتمال ایجاد اسکار و جای بخیه  بروز عفونت را افزایش می دهد.

معمولاً بیمار ظرف دو هفته می تواند به محل کار خود بازگردد و ظرف شش هفته می تواند انجام فعالیت های روزمره زندگی خود را از سر گیرد. در مورد درد و مشکلات حرکتی بعد از جراحی با پزشک جراح خود صحبت کنید.

جراحی لیفت بازو یا براکیوپلاستی
جراحی لیفت بازو یا براکیوپلاستی

هزینه جراحی لیفت بازو

هزینه های این جراحی شامل دستمزد جراح و هزینه های بیهوشی و دیگر هزینه های متفرقه می باشد. همچنین برخی پمادهای خاص ، داروها و … برای دوران نقاهت باید مصرف گردند که این موارد هم هزینه هایی را در پی دارند. در مورد اینگونه هزینه ها می توانید با پزشک خود مشورت های لازم را انجام دهید.

منبع : https://www.healthline.com/health/cosmetic-surgery/brachioplasty#results

دکتر علی منافی جراح پلاستیک

دکتر علی منافی

دکتر علی منافی در اردبیل به دنیا آمده و تحصیلات خود را تا آخر دبیرستان در آن شهر گذراند. در سال 1357 با کسب رتبه برتر کنکور سراسری وارد دانشگاه علوم پزشکی شیراز شد و در سال 1367 فارغ التحصیل گردید و به دلیل رتبه ممتاز مستقیماً وارد دوره دستیاری جراحی (Residency) در دانشگاه شیراز شد و دوره دستیاری خود را از سال 1367 تا 1371 گذراند. به دلیل شناخت اساتید از ایشان از همان سال 1371 به عنوان عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز منصوب شدند

دکتر علی منافی جراح پلاستیک و زیبایی
برچسب ها:
پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

fa_IRفارسی
تماس با پزشک