دکتر علی منافی 4 عملیه الانف 4 صفر تا صد عمل بینی
[wtr-time]

آخرین دیدگاه ها

صفر تا صد عمل بینی

جراحی بینی یکی از متداول ترین انواع جراحی زیبایی است که در ایران نیز طرفداران بسیاری دارد. جراحی زیبایی بینی را می توان یکی از تاثیر گذار ترین جراحی های زیبایی در صورت فرد دانست. اگر شما نیز به فکر انجام جراحی زیبایی بینی هستید و دوست دارید درباره این جراحی و نحوه انجام آن اطلاعات بیشتری به دست آورید می توانید در ادامه این مقاله همراه باشید.

علت انجام جراحی بینی

افراد در چه مواقعی برای عملیه الانف اقدام می کنند؟ چهار علت اصلی برای اقدام به جراحی بینی در ذیل آمده است:

  • در صورتی که از شکل، سایز و زاویه بینی ناراضی باشند.
  • در صورتی که بینی بیش از حد بزرگ یا بیش از حد کوچک باشد و با دیگر اجزای صورت تناسب نداشته باشد.
  • در صورتی که مشکلات تنفسی به دلیل ناهنجاری هایی در ساختار داخلی بینی وجود داشته باشد.
  • در صورت وجود قوز بینی یا افتادگی نوک بینی، زاویه بیش از حد رو به بالا و یا پهن بودن بینی
نمونه کار جراحی بینی 24
نمونه کار جراحی بینی 35

بهتر است که قبل از انجام هر جراحی درباره مزایا و معایب آن اطلاعات لازم را کسب کنید. در ادامه درباره مزایا و معایب جراحی بینی توضیحاتی ارائه می دهیم.

مزایای عمل بینی

  • شکل، سایز و زاویه بینی بهبود می یابد.
  • مشکلات ساختاری بینی که تنفس را محدود می کنند و باعث انسداد بینی می شوند اصلاح می شوند.
  • رینوپلاستی تاثیر بسزایی بر اعتماد به نفس و بهبود تصویر شخصی فرد از خود می شود.

معایب جراحی بینی

  • بر اساس نوع تکنیکی که برای جراحی بینی استفاده می شود احتمال دارد که اسکار و جای بخیه بر جای بماند. البته در بیشتر موارد اسکار در چین های بینی مخفی می شود و واضح نیست.
  • در مواردی که از غضروف پیوندی استفاده می شود احتمال دارد که پوست واکنش نشان دهد.
  • زمان نسبتاً طولانی نیاز است تا نتیجه جراحی مشخص گردد.

سه مورد از اصلی ترین مزایا و معایب جراحی بینی را بر شمردیم تا دید تقریباً مناسبی از این جراحی به دست آورده باشید.

کاندیدای مناسب برای جراحی بینی

یکی از سوالاتی که برای بسیاری از افراد مطرح می شود این است که آیا من کاندیدای مناسبی برای عمل جراحی بینی یا رینوپلاستی هستم؟ در ادامه به برخی از علل شایع مراجعین برای جراحی بینی اشاره می کنیم:

  • کوچک بودن یا بزرگ بودن بیش از حد بینی
  • عدم تناسب بینی با دیگر اجزای صورت
  • شکستگی بینی، شکل و جهت گیری نا مناسب بینی
  • انسداد بینی از داخل و اختلال در تنفس
  • نقص های مادرزادی ساختار بینی
  • درخواست بهبود ظاهر بینی

در صورتی که بیمار از سلامت جسمی مناسبی برخوردار باشد و توقعات واقع بینانه ای از جراحی داشته باشد، می تواند کاندیدای مناسبی برای این جراحی باشد.

روند انجام جراحی بینی

مراحل جراحی بینی
مراحل جراحی بینی

اینکه در مورد روند انجام جراحی و مراحل عمل بینی اطلاع داشته باشید می تواند بسیار مفید باشد. زیرا وجود برخی ابهامات می تواند استرس زا باشد. بعد از بی حس کردن ناحیه بینی و یا بیهوش کردن بیمار، جراحی آغاز می شود. جراح برش هایی را در نقاطی از بینی ایجاد می کند تا بتواند به استخوان ها و غضروف ناحیه بینی دسترسی پیدا کند.

انواع تکنیک های جراحی بینی

دو تکنیک اصلی برای عملیه الانف وجود دارد:

با برداشتن بخشی از استخوان و غضروف ها و یا اضافه کردن استخوان و غضروف برای حمایت بیشتر از ساختار بینی، می توان سایز بینی را کاهش یا افزایش داد و یا طول بینی را کوتاه تر یا بلند تر کرد. همچنین مشکلات موجود در ساختار بینی ( مانند وجود پولیپ بینی یا انحراف تیغه بینی یا شکستگی بینی ) در جراحی بینی اصلاح می شوند.

پس از انجام تغییرات لازم بر روی بینی، بخیه های لازم برای بستن برش ها زده می شود.

آمادگی برای جراحی بینی

حال که با روند انجام جراحی آشنا شدید باید بدانید که قبل از انجام هر جراحی نیاز است که یکسری اقدامات انجام گیرند. برای مثال برخی آزمایشات باید انجام گیرند تا هرگونه مشکلی مانند کم خونی شناسایی شود تا از بروز پیچیدگی های بعد از جراحی پیشگیری شود. همچنین از بیمار خواسته می شود تا:

  • سیگار کشیدن را از شش هفته قبل از جراحی کنار بگذارد تا روند ترمیم بعد از جراحی بهتر انجام گیرد.
  • حدوداً از یک ماه قبل و بعد از جراحی از مصرف آسپیرین و داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی و داروهای گیاهی که می تواند باعث رقیق شدن خون و در نتیجه افزایش خونریزی شوند، خودداری شود.
  • صرف نظر از نوع تکنیک جراحی، لازم است که قبل و بعد از جراحی بدن فرد کاملاً هیدراته باشد.

لازم است که در روز جراحی با یک همراه به بیمارستان یا کلینیک مراجعه کنید تا بیمار را به خانه باز گرداند. زیرا در اثر داروهای بیهوشی که در طول جراحی به بیمار تزریق می شود، وی توانایی رانندگی کردن ندارد.

نمونه کار جراحی بینی 18
نمونه کار جراحی بینی 04

دوران نقاهت و مراقبت های بعد از عمل بینی

مدت زمان مورد نیاز برای بازگشت به فعالیت های روزمره برای هر شخص متفاوت است و جراح با بررسی شرایط فیزیکی بیمار و چگونگی نتیجه جراحی زمان تقریبی را به بیمار می گوید. از سوی دیگر برخی مراقبت ها مربوط به بعد از جراحی بینی است که انجام دادن یا ندادن آن ها نتیجه جراحی بینی را تحت الشعاع قرار می دهد. مراقبت های بعد از جراحی بینی را به سه دوره تقسیم می کنیم:

بلافاصله بعد از جراحی

بعد از جراحی یک اسپلینت ( گچ ) بر روی بینی قرار داده می شود تا از ساختار آسیب پذیر بینی حمایت شود. این اسپلینت هنگام خواب یا بیداری از بینی در مقابل ضربات احتمالی حفاظت می کند. در برخی موارد از یک بانداز مثلثی شکل در زیر نوک بینی استفاده می شود. برای جلوگیری از انسداد سوراخ های بینی از تامپون استفاده می شود تا ساختار مجرای بینی شکل درستی داشته باشد. کبودی و تورم بلافاصله بعد از جراحی بسیار شدید است که می توان از کمپرس های یخ بر روی آن استفاده کرد.

دو هفته اول بعد از عمل بینی

چهار تا هفت روز بعد از جراحی بینی تامپون کشیده می شود. یک هفته تا دو روز بعد از عمل هم اسپلینت یا همان گچ بینی جدا می شود. شاید ده تا چهارده روز زمان لازم باشد تا کبودی و تورم ناشی از جراحی بینی از بین برود و نتیجه جراحی بینی تا حدودی نمایان شود. بازگشت به کارهای روزمره و فعالیت های روتین مانند بازگشتن به محل کار یا مدرسه بستگی به نوع فعالیت های روزمره و شرایط بیمار دارد. اغلب فعالیت های روزمره را می توان ظرف سه هفته از سر گرفت. ولی از انجام فعالیت های شدید فیزیکی مانند وزنه برداری، خم شدن شدید و ورزش هایی که باعث بالا بردن ضربان قلب می شوند باید پرهیز شود.

بعد از دو هفته اول جراحی بینی

بعد از دو هفته که از جراحی بینی بگذرد تورم بینی به میزان زیادی کاهش می یابد. مقدار کمی تورم تا یک سال همراه فرد است که به مرور از بین می رود. زمانی که چسب بینی باز شود نیاز است که هنگام قرار گیری زیر نور آفتاب از کرم های ضد آفتاب قوی استفاده شود. زیرا نور آفتاب می تواند باعث نمایان تر شدن جای بخیه شود. همچنین در صورتی که استخوان های بینی دستخوش تغییر شده باشند، تا چندین هفته بعد از جراحی بینی نباید از عینک استفاده نمود.

عوارض و محدودیت های جراحی بینی

خوش بختانه این جراحی خطرات و پیچیدگی های خاصی ندارد. با این حال هر نوع جراحی خطرات خاص خود را دارد. برخی از پیچیدگی های مختص جراحی بینی شامل موارد زیر است:

  • واکنش نا مناسب به داروهای بیهوشی
  • بروز هماتوم و سروما ( تجمع خون و مایعات در زیر پوست که نیازمند خارج شدن است )
  • عفونت و خونریزی
  • تغییر در حس پوست ناحیه بینی
  • ایجاد اسکار
  • واکنش آلرژیک
  • آسیب به ساختار بینی
  • نرسیدن به نتیجه دلخواه فرد و نیاز به انجام جراحی ثانویه

در صورتی که قصد انجام جراحی بینی دارید باید بدانید که این جراحی خطرات کمی دارد ولی در صورتی که مراقبت های قبل و بعد از جراحی را رعایت نکنید می تواند مشکلات زیادی را ایجاد کند و بر نتیجه جراحی تاثیر بگذارد. بنابراین آشنایی با این مراقبت ها و شناخت مراحل عمل بینی اهمیت بالایی دارد. در انتها می توانید سوالات خود را درباره انواع روشهای جراحی بینی و عوارض آن از الدکتور علی منافی در بخش نظرات سایت بپرسید.

منبع : https://www.smartbeautyguide.com/procedures/head-face/nose-surgery/

دکتر علی منافی جراح پلاستیک

الدکتور علی منافی

دکتر علی منافی در اردبیل به دنیا آمده و تحصیلات خود را تا آخر دبیرستان در آن شهر گذراند. در سال 1357 با کسب رتبه برتر کنکور سراسری وارد دانشگاه علوم پزشکی شیراز شد و در سال 1367 فارغ التحصیل گردید و به دلیل رتبه ممتاز مستقیماً وارد دوره دستیاری جراحی (Residency) در دانشگاه شیراز شد و دوره دستیاری خود را از سال 1367 تا 1371 گذراند. به دلیل شناخت اساتید از ایشان از همان سال 1371 به عنوان عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز منصوب شدند

دکتر علی منافی جراح پلاستیک و زیبایی
برچسب ها:
پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

3 التعليقات
  1. مقاله جالبی بود ممنونم. میشه درباره جراحی بینی فانتزی هم مقاله بنویسید. خیلی شنیدم که عوارض داره

    الرد
  2. سلام دکتر میتونیم از پزشک بخوایم که عمل وبا بیهوشی عمومی انجام نده آیا میشه ازبی حسی موضعی استفاده کرد؟!؟

    الرد
إرسال تعليق

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

arالعربية
Call Now Buttonتماس با پزشک