بسیاری از مردم دوست دارند فرم بینی خاص و منحصر به فردی داشته باشند. بینی عروسکی یکی از شکل های بسیار جذاب بینی است که بسیاری از دختران جوان دوست دارند چنین بینی داشته باشد. به همین منظور یکی از پرطرفدارترین جراحی های زیبایی، این روزها عمل بینی عروسکی است. ولی این نوع عملیه الانف عوارض زیادی دارد که در این مقاله قصد داریم به توضیحاتی درباره عوارض بینی عروسکی بپردازیم.
چالش های جراحی بینی عروسکی
یکی از مشکلات عمده ای که بعضی افراد پس از عمل بینی عروسکی یا فانتزی داشته اند این بود که بینی آنها زیادی کوچک می شد و فرم چهره آنها را با ایراد جدیدی مواجه می کرد. یا اینکه بینی عروسکی آنها در عملکرد و فعالیتهای مهم حیاتی خود دچار مشکل می شد و مثلا در تنفس آنها اختلال ایجاد می کرد.
مشکلات تنفسی یکی از مهم ترین عوارض جراحی بینی عروسکی است. همچنین از لحاظ علم زیبایی شناسی یک بینی عروسکی به هیچ عنوان جذابیت ندارد. لازم است که بینی فرد با توجه به دیگر جنبه های صورت تغییر یابد تا بهترین شکل و تناسب بینی با دیگر جنبه های صورت به دست آید. به این ترتیب فرد ظاهری طبیعی پیدا می کند و حتی بسیاری از افراد قادر به تشخیص جراحی بینی نیستند. در حالی که جراحی بینی عروسکی ظاهر فرد را مصنوعی می کند و انجام جراحی کاملاً واضح است که این خود یک نقطه ضعف است.
با این آگاهی باید بدانید که عملیه الانف الفانتیسیه عوارض زیادی دارد و عملا بیشترین تغییرات را در بینی شما ایجاد می کند. پس اصل اول مشورت با یک متخصص رینوپلاستی باتجربه و توانا است که اساساً تشخیص دهد که چه تغییراتی باید بر روی بینی انجام گیرد.
جراحی بینی عروسکی و مشکلات تنفسی
در جراحی بینی عروسکی تیغه بینی به میزان زیادی کوتاه می شود و این مورد می تواند منجر به بروز مشکلات تنفسی شود. این افراد بعد از جراحی بینی عمدتاً از دهان خود نفس می کشند. همان طور که می دانید نفس کشیدن از دهان مشکلات عدیده ای را در پی دارد. یکی از این مشکلات پوسیدگی دندان ها است.
روند جراحی بینی
پس از اینکه قرار بر عملیه الانف شد و همه شرایط بدنی شما برای این منظور مناسب دیده شد، آنگاه عمل جراحی با ترتیبات زیر آغاز می شود:
- ابتدا ناحیه مورد نظر بی حس می شود. اینکار می تواند با بی هوشی کامل نیز همراه باشد.
- ایجاد برش هایی بر روی بینی به منظور دسترسی به غضروف و استخوان بینی
- تغییر در ساختار غضروف و استخوان بینی
- ایجاد پیوند بین غضروف و نوک بینی با هدف اینکه نوک بینی رو به بالا کشیده شود.
- در نهایت کارهای پایانی و بخیه و پانسمان
بایدها و نبایدها بعد از عمل بینی
- جلوی هر نوع ضربه ای به بینی گرفته شود
- سیگار کشیدن روند بهبود را کند می کند
- واکنشهای شدید در چهره نباید صورت گیرد
- از قرار گرفتن در زیر نور مستقیم آفتاب خودداری شود
- پانسمان فقط با دستور پزشک و در زمان لازم برداشته شود
- عدم انجام ورزش و فعالیت های زیاد تا یک ماه بعد از عمل
- استفاده از لوازم آرایش از یک هفته بعد از عمل اشکالی ندارد
برای اطلاعات بیشتر به صفحه مراقبت های بعد از جراحی بینی حالیا.
0 تعليق