اینکه از نتیجه جراحی بینی که برای بار اول انجام داده اید راضی نیستید می تواند بسیار ناامید کننده باشد. بعد از هزینه کردن مبلغ زیادی پول و گذراندن دوران سخت نقاهت، تغییراتی که در ظاهر بینی به وجود می آید شاید مورد پسند بیمار نباشد. در این موارد باید بدانید که شما تنها نیستید و افراد زیادی به این مشکل دچار می شوند. تجربه پایین جراح بینی و یا رعایت نکردن مراقبت های لازم بعد از جراحی می توانند نتیجه ای نا متناسب را برای ظاهر بینی فراهم کنند.
والخبر السار هو أنه يمكن تحقيق ذلک عن طريق استئصال الأنف أو جراحة الأنف الثانوية. لكن قبل أن تقرر إجراء عملية جراحية لإصلاح الأنف ، عليک التفكير في بعض النقاط. اتبعنا.
الانتعاش وإصلاح الأنف الكامل
در ابتدا باید بدانید که بینی باید به طور کامل ترمیم شده باشد و از جراحی اولیه مدت زمان متناسبی گذشته باشد. به طور کلی بعد از عملیه الانف نیاز است که یک سال زمان بگذرد تا بینی به طور کامل ترمیم شود. در صورتی که قبل از ترمیم کامل بینی جراحی ثانویه انجام گیرد احتمال دارد که مشکلات بسیاری به وجود آید و نتیجه این جراحی تضمین شده نیست. به این دلیل توصیه می شود که یک سال زمان بگذرد.
اختيار جراح الأنف الثانويه
جراحه الانف الترمیمیه به مراتب از جراحی اولیه بینی دشوار تر و پیچیده تر می باشد. بنابراین انتخاب یک جراحی بینی با تجربه که بتواند بسیاری از مشکلات ساختاری و ظاهر نا متناسب بینی را رفع کند، اهمیت بسیار بالایی دارد. همچنین یک بهترین جراح پلاستیک خوب تمامی مشکلات ساختاری بینی که غیر قابل مشاهده می باشد را رفع می کند.
الآن السوال الذي يطرح نفسه هو كيفية اختيار الجراح المناسب لجراحة الأنف الترميمية؟ يمكن لجراحي الأنف من ذوي الخبرة في مجال جراحة الأنف الذين ينشطون في هذا المجال إجراء مثل هذه العمليات الجراحية
جلسة تشاور قبل جراحة إعادة بناء الأنف
يمكن أن تكون جراحة الأنف الترميمية معقدة للغاية أو يمكن إجراوها ببساطة وتزيل العيوب الأنفية فقط. هذا يعتمد على:
- شدة تلف الأنف الذي حدث أثناء الجراحة الأولية.
- بعض الحاجز الأنفي المراد إزالته.
- خصائص الجلد الأنفي
- جودة قنوات الأنف
كل هذه تتطلب لقاء مع الجراح وتناقش كل هذه.
الاخصائی التجمیلی يمكن أن يشير إلى بعض النقاط عن طريق فحص الأنف. ولكن لمساعدة الجراح ، من الأفضل أن تظهر لجراحة ما قبل الطبيب الانف. قدم أيضا نظرة عامة مختصرة عن كيفية إجراء جراحة الأنف السابقة. لذا فإن الحصول على سجل طبي يمكن أن يساعد كثيرا.
النقاهه من جراحة الأنف الترميمية
تستغرق جراحة الأنف الترميمية حوالي ساعتين إلى خمس ساعات ويتم إجراوها تحت التخدير الكامل. بعد هذه الجراحة ، تحتاج إلى الحد من النشاط البدني لمدة ستة أسابيع. يتم وضع جبيرة أيضا على الأنف لحماية الأنف لمدة تصل إلى ثمانية أيام. التضخم وانسداد الأنف طبيعي بعد عملیه الانف . أيضا ، باتباع بعض النصائح بعد جراحة إعادة بناء الأنف يمكن أن يضمن نتيجة مثالية.
عمل ترمیمی بینی
جراحی ترمیمی بینی از جمله جراحی هایی است که با هدف ترمیم و بهبود تمامی مشکلاتی است که در جریان جراحی اولیه بینی رخ داده است.
در واقع زمانی که افراد تحت جراحی بینی قرار می گیرند اگر بعد از جراحی شاهد بروز مشکلاتی در ناحیه بینی باشند و یا این که از نتیجه جراحی رضایت نداشته باشند می توانند برای جراحی ترمیمی بینی اقدام کنند.
البته این نکته را فراموش نکنید که جراحی ترمیمی بینی بلافاصله و یا در مدت زمان کوتاهی بعد از جرای اولیه بینی انجام نمی شود بلکه باید حداقل مدت زمان یکساله از زمان جراحی اولیه بینی گذشته باشد.
صحبت های دکتر علی منافی را در کنگره رینوپلاستی می شنوید:
جراح ترمیمی بینی
به این جراحی، جراحی ثانویه نیز گفته می شود. این جراحی مجموعه اقداماتی را شامل می شود که به منظور رفع تمام مشکلاتی که ناشی از جراحی اولیه بینی می باشد انجام می گردد.
علل انجام جراحی ترمیم بینی
جراحی ترمیمی بینی چرا انجام می شود؟. در ادامه عمده دلایلی که باعث می شود جراحی ترمیمی بینی یا ثانویه انجام شود را اورده ایم:
- اگر عملکرد بینی شما مختل شده است این جراحی انجام می شود. برای مثال در مواردی مشاهده شده است که بعد از جراحی بینی تنفس افراد با مشکل روبرو شده است یا این که در هنگام نفس کشیدن بینی آن ها صدا می دهد. گاها افراد در هنگام خوابیدن نمی توانند به درستی نفس بکشند. بنابراین برای این که روند عملکرد تنفس به وضعیت طبیعی بازگردد باید جراحی ترمیمی انجام دهید.
- در صورتی که لوله های بینی قرینگی لازم را نداشته باشد برای این ک تقارن لازم ایجاد شود جراحی مجدد باید تکرار شود.
- برطرف کردن افتادگی نوک بینی در صورتی که غضروف نوک بینی از بین رفته باشد
- برطرف کردن قوز روی بینی در صورتی که در جریان جراحی اول به درستی برش داده نشده باشد.
- در مواردی نوک بینی به طور غیرطبیعی به سمت بالا کشیده شده است که در جراحی ترمیمی باید این مساله بهبود پیدا کند.
مزایای جراحی ترمیمی بینی
همانطور که در بخش های قبلی گفتیم مهم ترین مزایایی که می توان برای جراحی ترمیمی بینی نام برد این است که مجموعه مشکلات و نتایج منفی ای که در طی جراحی اولیه بینی ایجاد شده است را به طور کلی بهبود می بخشند. از جمله این مزایا:
- بهبود افتادگی های نوک بینی
- بهبود اختلالات عملکرد طبیعی بینی مثل تنفس کردن
- بهبود غیر قرینگی لوله های بینی
- کاهش قوز روی بینی
- کاهش پهنا و طول بینی
- زیباتر شدن و تناسب بیشتر در ناحیه بینی
بهترین زمان برای انجام جراحی ترمیمی بینی
واقعیتی که وجود دارد این است که فاصله زمانی بین جراحی اولیه بینی و جراحی ترمیمی حداقل یکسال است. دلایل مختلفی باعث می شود که این فاصله زمانی رعایت شود.
اولین دلیل و مهم ترین دلیل این است که در این مدت هنوز بینی ترمیم کامل پیدا نکرده است و پوست بینی روی استخوان جوش نخورده است. بنابراین بینی در اثر برش های جدید احتمال آسیب پذیری بیشتری دارد. بنابراین باید این دوره بهبودی به طور کامل طی شود تا هیچ عارضه خطرناکی در پی برش های جدید و مجدد اتفاق نیفتد.
دومین دلیل این است که گاها افراد حساسیت های زیادی روی بینی دارند از این رو پزشک توصیه می کند که این مدت زمان طی شود و تورم بینی به طور کامل از بین برود. در نهایت زمانی که نتیجه نهایی جراحی بینی آشکار شد در آن صورت فرد می تواند برای انجام یا عدم انجام جراحی ترمیمی تصمیم بگیرد.
بنابراین به این دلایل افراد باید حداقل یکسال صبر کنند.
هزینه جراحی ترمیمی بینی
یکی از مهم ترین نگرانی های افراد این است که تصور می کنند که مجددا باید هزینه های جراحی بینی را به پزشک پرداخت کنند.
اما این مساله کاملا مشخص نیست. زیرا که گاها به دلیل این که مشکلات ایجاد شده به پزشک جراح باز می گردد توافق می کنند که دستمز دریافت نشود ولی سایر هزینه های بیمارستانی و جراحی باید پرداخت شود.
در مواردی هم که افراد به جراحان دیگر مراجعه می کنند پزشکان با توجه به میزان مشکلاتی که روی بینی ایجاد شده است و نیز بسته به میزان تخصصی که دارند هزینه هایی متغیر را برای انجام جراحی ترمیمی بینی دریافت می کنند. تمامی این هزینه ها بعد از بررسی ها و معاینات دقیق تعیین می شود. از این رو بهتر است که ابتدائا تحت معاینات قرار گیرید سپس برای انجام آن اقدام کنید.
جراحی بینی ترمیمی یکی از انواع جراحی های بینی است که تا حد زیادی از حساسیت ویژه ای برخوردار است. زیرا که این جراحی برای کسانی انجام می شود که یک مرتبه تحت عمل بینی قرار گرفته اند و بعد از مشاهده نتیجه جراحی به دلایل مختلف تصمیم دارند جراحی بینی را مجدد تکرار کنند.
به جراحی ترمیمی بینی عمل ثانویه بینی نیز گفته می شود که در ادامه می خواهیم به ارائه اطلاعات جزئی تری در این زمینه بپردازیم.
دلایل انجام جراحی ترمیمی بینی
مهم ترین علت هایی که باعث می شود افراد برای جراحی بینی ثانویه یا جراحی ترمیمی بینی اقدام کنند موارد زیر است:
- بزرگ بودن سایز بینی: در مواردی که در طی جراحی اولیه سایر بینی به اندازه کافی کوچک نشده باشد برای بهبود سایز و فرم کلی بینی جراحی ترمیمی انجام می شود.
- باقی ماندن قوز روی بینی: قوز روی بینی در طی جراحی اولیه بینی به طور کامل برداشته می شود اما در مواردی که بخشی از قوز روی بینی باقی مانده باشد انجام جراحی ثانویه بینی ضروری می شود.
- بروز مشکلات تنفسی و اختلال در روند طبیعی عملکرد بینی: در مواردی که تکنیک های جراحی بینی به درستی انجام نشده باشد افراد با مشکلاتی تنفسی روبرو می شوند و در هنگام خواب های شبانه خرخر می کنند.
بنابراین در این موارد لازم است که افراد تحت جراحی ترمیمی بینی قرار گیرند تا عملکرد بینی به حالت طبیعی بازگردد.
- عدم تقارن بین لوله های بینی
- افتادگی نوک بینی
- به وجود آمدن انحراف بینی
اهمیت انتخاب بهترین جراحی بین برای جراحی ترمیم بینی
به دلیل حساسیت بالایی که جراحی ترمیمی بینی دارد باید نهایت دقت را در انتخاب بهترین جراح بینی داشته باشید تا روند جراحی ترمیمی بینی با موفقیت بالایی انجام شود.
در واقع شما یک مرتبه تحت عمل بینی قرار گرفته اید و بسیاری از بخش های پوست, غضرف و استخوان بینی شما برش خورده است. در صورتی که دو مرتبه بخواهید این جراحی را انجام دهید مجددا برش هایی در این ناحیه انجام می شود که انجام جراحی بینی را برای بار سوم غیر ممکن می کند. از این رو جراح بینی باید نهایت مهارت و دانش لازم را برای جراحی ترمیمی داشته باشد تا احتمال بروز مشکل در جراحی ترمیمی به صفر درصد برسد. بنابراین این شمائید که باید نسبت به زیبایی و سلامت خودتان حساس باشید و روند جراحی را به دست متخصصین و بهترین جراح بینی برای عمل ترمیمی بینی بسپارید. درباره جراحی بینی با لیزر بخوانید.
نمونه کار جراحی بینی که توسط دکتر علی منافی صورت گرفته است را مشاهده می کنید:
بهترین زمان برای انجام جراحی بینی ترمیمی
پزشکان و جراحان بینی یکی از مهم ترین نکاتی که در زمینه زمان مناسب برای جراحی ترمیمی بینی مطرح می کنند این است که حداقل باید به مدت یک سال صبر کنید. در واقع هیچ جراح بینی نمی پذیرد پیش از اتمام دوره یک ساله بعد از جراحی اولیه بینی این عمل را برای افراد انجام دهد. دلایل ین موضوع هم از این قرارند:
- محل برش هایی که در طی جراحی اولیه در بخش های مختلف بینی ایجاد شده اند به مدت یک سال طول می کشند که بهبود پیدا کنند و پوست بینی به بخش های زیرین خود جوش بخورد. بنابراین در این مدت زمان باید صبوری کنید زیرا انجام مجدد برش ها می تواند زمینه ساز بروز انواع مشکلات در ناحیه بینی شود.
- دومین دلیل این است که نتیجه نهایی جراحی بینی بعد از یکسال قابل مشاهده است. به همین دلیل پزشکان توصیه می کنند که تا پایان یک سال صبر کنید و در صورت مشاهده نتیجه نهایی اگر همچنان برای انجام جراحی ترمیمی بینی تصمیم داشتید پزشکان جراح می توانند در این زمینه به شما کمک کنند. تجربه نشان داده است که افراد در ماه های اول دچار وسواس هایی می شوند که بعد از گذر زمان و بعد از مشاهده نتیجه کار از انجام جراحی ترمیمی منصرف می شوند. بنابراین این مدت زمان یک ساله از اهمیت بالایی برخوردار است.
استنتاج
در این مقاله مهم ترین موضوعات و توصیه هایی که در زمینه جراحی ترمیمی بینی مطرح است را در اختیار شما قرار دادیم. امیدواریم که بتوانید با لحاظ کردن آن ها بهترین تصمیم را در زمینه انجام یا عدم انجام جراحی ترمیمی بینی اتخاذ کنید. مهم ترین مرحله برای جراحی ترمیمی بینی مرحله ای است که در آن می خواهید جراح بینی را انتخاب کنید. بنابراین برای این اقدام هرگز عجله نکنید زیرا تعجیل باعث انتخاب نادرست خواهد شد.
در پایان مهم ترین توصیه ای که داریم این است که جراحی ترمیمی بینی از حساسیت فوق العاده بالایی برخوردار است. از این رو این جراحی آخرین باری است که برای جراحی بینی و ترمیم آن زمان دارید.
از این رو مهم ترین اقدامی که باید انجام دهید این است که در انتخاب جراح بینی نهایت دقت را داشته باشید.
قطعا مهارت و تخصص پزشک از مهم ترین معیارهایی است که موفقیت نتیجه جراحی بینی تا حد زیادی به آن وابسته است و این شمائید که باید نسبت به زیبایی و سلامت خود حساس باشید.
در انتها می توانید برای دریافت نوبت و مشاوره جراحی بینی با مطب دکتر علی منافی تماس بگیرید.
مصدر : https://www.drfarrior.com/5-steps-to-take-before-revision-rhinoplasty/
0 تعليق