دکتر علی منافی 4 عملیه الانف 4 تامپون بعد از جراحی بینی
[wtr-time]

آخرین دیدگاه ها

تامپون بعد از جراحی بینی

تامپون بعد از جراحی بینی

مقدمه

آیا می دانید تامپون ها در گذشته چه کار کردی داشتند؟

آِیا می دانید که این روزها استفاده از تامپون ها به چه دلیل محدودیت هایی پیدا کرده است و گاها برخی از پزشکان ابدا از این تامپون ها بعد از عمل جراحی بینی استفاده نمی کنند؟

آیا می دانید تامپون ها در اصل چه چیز هستند که در داخل بینی قرار می گیرند؟

در این نوشتار برآنیم که به موضوع تامپون ها، چیستی و کارکرد های آن بپردازیم. قطعا این مطلب تا حد زیادی می تواند از دشوار بودن جراحی بینی در گذشته و مراقبت هایی که بعد از آن انجام می شد پرده بردارد تا عزیزان متوجه شوند این روزها چقدر عمل جراحی بینی با سهولت و با درد و ناراحتی کمتری انجام می شود.

تامپون چیست؟

تامپون ها در واقع همان فیتیله هایی هستند که در داخل بینی گذاشته می شود. این روزها این فیتیله ها کمتر مورد استفاده قرار می گیرد و صرفا در زمانی که احتمال خونریزی در افرادی زیاد باشد از تامپون های کوچکی استفاده می کنند تا قدری بتوانند از خونریزی و مشکلات آن پیشگیری کنند. اما در اغلب موارد استفاده از این تامپون هیچ ضرورتی ندارد و افراد می توانند بدون نگرانی و دغدغه مراقبت های مختلفی را در جهت جلوگیری از خونریزی های احتمالی داشته باشند.
تامپون چیزی شبیه به گاز استریل است که به پماد تتراساکلین آغشته شده و داخل بینی قرار داده می شد. پماد تتراساکلین تا حد زیادی در تسریع بهبودی وضعیت بینی و زخم های داخلی نقش داشت.

تامپون بعد از جراحی بینی

تامپون بعد از جراحی بینی

تامپون ها چه کارکرد هایی داشتند؟

• جلوگیری از خون ریزی بینی بعد از جراحی بینی

به جهت اینکه در گذشته اعمال عملیه الانف خونریزی هایی را تا چند روز بعد از عمل به همراه داشت این تا مپون ها روش های خوبی برای جلوگیری از خونریزی می شدند و تا حد زیادی می توانستند در این موضوع نقش مثبتی داشته باشند.

• صاف کردن تیغه و استخوان بینی
از دیگر کاربرد هایی که می توان برای تامپون ها بر شمرد این است که، استفاده از تامپون این مزیت را داشت که تا چند روز اول بعد از جراحی بینی که تیغه بینی قابل انعطاف بود می توانست از کجی و انحراف آن جلوگیری کند و به آن شکل درستی بدهد.
در واقع همانطور که پای شکسته را گچ می گیرند تا استخوان ها به خوبی جوش بخورند، تامپون هم چنین نقشی را برای استخوان بینی ایفا می کردند.

الدکتور علی منافی اخصائی البلاستیکیه و التجمیلیه له خبره فی اجراء جمیع الجراحات التجمیل الجسم و الوجه. اذا ترغب فی الاتصال بنا اتصال علی الارقام العیاده 02188879941 او 02188879942 او 021888797882. الاینستاغرام الدکتور حالیا.

تامپون ها چه معایبی داشتند؟

عمده دلیلی که باعث شد که استفاده از تامپون ها کنار گذاشته شود این بود که برای بیماران درد هایی را به همراه داشت. درواقع تا زمانیکه تامپون ها داخل بینی بودند درد هایی را متوجه بیمار می کردند و بعد از آن هم در هنگام خارج کردن تامپون نیز بیمار درد هایی را باید متحمل می شد. این مساله باعث شد پزشکان به روش جایگزینی برای تامپون فکر کنند. البته پیشرفت روش های جراحی بینی و نیز افزایش مهارت پزشکان سبب گردید که نیاز استفاده از این تامپون ها از بین برود. زیرا که این روزها احتمال خونریزی از بینی بعد از عمل جراحی بسیار کاهش یافته است و نیازی در جهت استفاده از تامپون ها احساس نمی شود.

نکات کلی در خصوص تامپون ها

• همانطور که گفته شد استفاده از تامپون ها این روزها بسیار محدود شده است و کمتر مورد استفاده افراد قرار می گیرد. در همین مواردی که پزشکان لزوم استفاده از آن را می بینند تامپون هایی کوچک را داخل بینی قرار می دهند. این کار دو مزیت بزرگ دارد؛ یکی آنکه در طول مدتی که دربینی افراد است احساس ناراحتی و درد را برای افراد ایجاد نمی کند. دیگری آنکه در هنگام خارج ساختن درد کمتری را متوجه بیمار می کند.

• در اغلب موارد که بعد از جراحی بینی از تامپون استفاده نمی شود، روش های جایگزینی بکار گرفته می شود تا از مشکلات احتمالی پیشگیری کند. استنت هایی که این روزها به عنوان گچ بینی استفاده می شوند تا حد زیادی همچون تامپون ها عمل می کنند. با این تفاوت که مشکلات و درد کمتری را برای بیمار ایجاد می کنند.

• استنت ها جنس های مختلفی دارند و روی بینی قرار می گیرند و بعد از یک هفته به راحتی برداشته می شوند. جایگاه قرار گیری استنت ها تفاوتی است که با جایگاه قرار گیری تامپون ها دارند. زیرا تامپون ها در داخل بینی ولی استنت ها بیرون بینی قرار می گیرند. در هنگام خارج کردن استنت طبعا درد کمتری به بیمار وارد می شود.

• یکی از نکاتی که حتما باید مد نظر قرار دهید این است که تامپون ها این روزها به راحتی برداشته می شود ولی عارضه ای نه چندان جدی را در پی دارد. آن عارضه این است که احتمالا کمی خونریزی را به همراه دارد. این موضوع را درنظر داشته باشید که این خونریزی باید محدود و جزئی باشد. درصورتی که خونریزی ادامه دار شد باید در اولین فرصت معاینه شوید تا ریشه مشکل پیدا شود. در غیر این صورت ممکن است مشکلاتی را برای شما پدید بیاورد.

استنتاج

در انتها امیدواریم که اطلاعات ارائه شده بتواند روشنگر خوبی برای اتخاذ تصمیم های درست و معقولانه شما باشد. زیرا که گاها مشاهده کرده ایم افراد بر اثر ناآگاهی و نداشتن اطلاعات لازم و کافی دست به اقداماتی زده اند که موجب ایجاد پشیمانی شده است.
قطعا تجربه و مهارت پزشک می تواند نتیجه درمانی را به سمت و سوی خوبی بکشاند. کم نیستند افرادی که از انتخاب پزشکان ناپخته و کم تجربه اظهار پشیمانی کردند زیرا که آنها را با مشکلات جدی روبرو ساخته اند.

دکتر علی منافی جراح پلاستیک

الدکتور علی منافی

دکتر علی منافی در اردبیل به دنیا آمده و تحصیلات خود را تا آخر دبیرستان در آن شهر گذراند. در سال 1357 با کسب رتبه برتر کنکور سراسری وارد دانشگاه علوم پزشکی شیراز شد و در سال 1367 فارغ التحصیل گردید و به دلیل رتبه ممتاز مستقیماً وارد دوره دستیاری جراحی (Residency) در دانشگاه شیراز شد و دوره دستیاری خود را از سال 1367 تا 1371 گذراند. به دلیل شناخت اساتید از ایشان از همان سال 1371 به عنوان عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز منصوب شدند

دکتر علی منافی جراح پلاستیک و زیبایی
برچسب ها:
پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 تعليق
إرسال تعليق

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

arالعربية
Call Now Buttonتماس با پزشک