دکتر علی منافی 4 متفرقه 4 پیشگیری از ویروس کرونا
[wtr-time]

دسته بندی سایت دکتر علی منافی

آخرین دیدگاه ها

پیشگیری از ویروس کرونا

پیشگیری از ویروس کرونا

تا به امروز به تاریخ 19 خرداد سال 1399 هیچ گونه واکسنی برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا در دسترس نیست. به همین دلیل بهترین راهکار برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19، پرهیز از خود ویروس است. این ویروس به راحتی از فردی به فرد دیگر منتقل می شود. موارد انتقال در شرایط زیر اتفاق می افتد:

  • در صورتی که افراد در فاصله نزدیک با هم و کمتر از دو متر قرار گیرند.
  • تنفس قطرات ترشح شده از سرفه، عطسه و حرف زدن فرد آلوده
  • این قطرات می توانند در دهان یا بینی دیگران بنشینند و افراد دیگر را آلوده کنند و یا احتمال دارد که از طریق ریه ها تنفس شود.
  • برخی از مطالعات اخیر نشان داده است که کوید 19 می تواند از طریق افرادی که علائم بیماری را هنوز نشان نداده اند هم منتقل شود.

در ادامه می توانید طریقه  ورود ویروس کرونا به بدن را مشاهده کنید:

 

شستن دست ها مهم ترین نکته در پیشگیری از انتقال ویروس کرونا

  • دست های خود را با آب و صابون برای مدت حداقل بیست ثانیه بشویید. مخصوصاً زمانی که در مکان های عمومی قرار می گیرید و یا در مواردی که در بینی خود می دمید و یا عطسه و سرفه می کنید، حتماً دست های خود را بشویید.
  • در صورتی که صابون و آب در دسترس نیست، می توانید از محلول ها و ژل های ضد عفونی کننده که حاوی حداقل 60 درصد الکل هستند، استفاده کنید. تمامی سطوح دست خود را به محلول آغشته کنید تا زمانی که احساس خشکی کنید.
  • از دست زدن به چشم ها، بینی ودهان خود با دست های نشسته و کثیف خودداری کنید.
پیشگیری از ویروس کرونا

پیشگیری از ویروس کرونا

تماس انسانی و بیماری کوید 19

از تماس مستقیم با افراد آلوده حتی در داخل خانه خودداری کنید. در صورت امکان فاصله دو متر را بین افرادی که بیمار هستند رعایت کنید.

فاصله بین خود و دیگر افراد در بیرون از منزل را رعایت کنید. به خاطر داشته باشید که برخی افراد که هیچ علائمی ندارد هم می توانند باعث گسترش ویروس شوند. تقریباً فاصله دو متر را از دیگران رعایت کنید. در گروه های چند نفره قرار نگیرید. از مکان های شلوع و تجمعات خودداری کنید. فاصله خود را از افرادی که به بیماری های زمینه ای مبتلا هستند و در صورتی که به بیماری کرونا مبتلا شوند، منجر به مرگ آن ها می شود، رعایت کنید.

تاثیر ماسک زدن و ابتلا به ویروس کرونا

زمانی که در اطراف انسان های دیگر قرار دارید و در مکان های عمومی، حتماً از ماسک استفاده کنید. در صورتی که حال عمومی شما مناسب نیست احتمال دارد که ویروس کرونا را به افراد دیگر منتقل کنید. همه افراد زمانی که در مکان های عمومی و محل کار و مراکز خرید هستند لازم است که از ماسک استفاده کنند. از ماسک نباید برای نوزادان کمتر از 2 سال استفاده کرد. هر فردی که مشکل تنفسی دارد و یا بیهوش است هم نباید از ماسک استفاده کند.

در صورتی که به ویروس کرونا مبتلا هستید، استفاده از ماسک برای حفاظت از افراد دیگر، اهمیت بالایی دارد. از ماسک هایی که مخصوص کادر درمانی است استفاده نکنید. همچنان فاصله دو متری خود را از دیگران حفظ کنید. استفاده از ماسک به عنوان جایگزینی برای فاصله اجتماعی نیست و همچنان باید این فاصله حفظ شود.

هنگام سرفه و عطسه کردن حتماً جلوی دهان و بینی خود را با دستمال یا بازوی خود بپوشانید. دستمال های استفاده شده را در سطل زباله بیندازید. به سرعت دست های خود را با آب و صابون به مدت حداقل 20 ثانیه بشویید. در صورتی که آب و صابون در دسترس نیست می توانید از محلول های ضد عفونی کننده بالای 60 درصد الکل استفاده کنید.

منبع : https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/prevent-getting-sick/prevention.html

دکتر علی منافی جراح پلاستیک

دکتر علی منافی

دکتر علی منافی در اردبیل به دنیا آمده و تحصیلات خود را تا آخر دبیرستان در آن شهر گذراند. در سال 1357 با کسب رتبه برتر کنکور سراسری وارد دانشگاه علوم پزشکی شیراز شد و در سال 1367 فارغ التحصیل گردید و به دلیل رتبه ممتاز مستقیماً وارد دوره دستیاری جراحی (Residency) در دانشگاه شیراز شد و دوره دستیاری خود را از سال 1367 تا 1371 گذراند. به دلیل شناخت اساتید از ایشان از همان سال 1371 به عنوان عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز منصوب شدند

دکتر علی منافی جراح پلاستیک و زیبایی
برچسب ها:
پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

fa_IRفارسی
Call Now Buttonتماس با پزشک